Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Waar 44-pins IDE kabel voor laptop?

5 antwoorden
  • Mijn 2,5 inch HD werd op het moederbord van mijn laptop aangesloten middels een plastic adapter, die ik bij het terugplaatsen van een nieuwe HD helaas onherstelbaar beschadigd heb. Daarom ben ik op zoek naar een platte, max. 10 cm. lange IDE-kabel met aan weerszijden een 44-pins male en female stekker. Op internet trof ik zo'n kabel bij de firma TKS uit Duitsland maar helaas alleen in de female/female uitvoering. Deze firma levert bovendien alleen in Duitsland. Weet iemand hiervoor een adres in Nederland?
  • Kijk eens bij www.conrad.nl .
  • Bedankt voor de tip Gerben. maar ook bij Conrad alleen de 'gewone' 40-polige IDE met daarnaast een convertor om een 2,5" HD op een pc-moederbord aan te kunnen sluiten. NEC Nederland (de fabrikant van de laptop) laat het afweten. Ik vrees dat het een groot probleem gaat worden :-? Iemand nog een idee?
  • Heeft Conrad geen losse female stekker om te monteren?
  • [quote:233e38de76]Op internet trof ik zo'n kabel bij de firma TKS uit Duitsland maar helaas alleen in de female/female uitvoering. Deze firma levert bovendien alleen in Duitsland[/quote:233e38de76] http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=RIAC02&

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.