Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

partitietabel naar de bliksem

Harry van de Wiel
4 antwoorden
 • Van mijn 160 Gb Maxtor is de partitietabel naar de bliksem. Windows ziet nog maar drie van de zeven partities. Smart Recovery geeft aan dat er nog wel bestanden op de schijf staan, maar heeft alleen de mogelijkheid plaatjes eraf te halen. Na een hele avond en nacht draaien heeft hij dan 17% van de schijf (NTFS, FAT gaat sneller) gehad voor maar één type plaatjes.

  Dat kost me zo maanden om alles te redden. en dan alleen maar plaatjes. Er staan nog een paar Excelbestanden op (ja, ja, geen dagelijkse backup, ik weet het!) en een hele serie Powerpointbestanden, die ik graag terug zou willen hebben.

  Wie weet raad?
 • [quote:901a92da0f="Harry van de Wiel"]Van mijn 160 Gb Maxtor is de partitietabel naar de bliksem. Windows ziet nog maar drie van de zeven partities. Smart Recovery geeft aan dat er nog wel bestanden op de schijf staan, maar heeft alleen de mogelijkheid plaatjes eraf te halen. Na een hele avond en nacht draaien heeft hij dan 17% van de schijf (NTFS, FAT gaat sneller) gehad voor maar één type plaatjes.

  Dat kost me zo maanden om alles te redden. en dan alleen maar plaatjes. Er staan nog een paar Excelbestanden op (ja, ja, geen dagelijkse backup, ik weet het!) en een hele serie Powerpointbestanden, die ik graag terug zou willen hebben.

  Wie weet raad?[/quote:901a92da0f]

  Je hebt nog niet op het internet gekeken naar bijvoorbeeld partition table doctor? Linkje: http://www.ptdd.com

  Succes…
 • 'k heb het zelf nog niet nodig gehad, maar deze tooltjes kunnen bestanden recoveren na het partitioneren.
  Mogelijk helpen ze je wat sneller?

  http://downloads.vnunet.nl/download/hard+disk+cd+rom+dvd/active+partition+recovery/_32867.html (= http://www.partition-recovery.com/)

  en http://www.cgsecurity.org/index.html?testdisk.html
 • Hartelijk dank voor de tips!

  Ga het allemaal op mijn gemak eens uitproberen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.