Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Logitech G5 moeite met bepaalde bewegingen

Anoniem
matel
3 antwoorden
 • Sinds kort heb ik een logitech G5. Hele fijne muis opzich, ware het niet dat mijn muis van de Aldi nog betere prestaties heeft (bij wijze van ;)).

  Ik weet niet of iedereen hier last van heeft, maar ik zal mijn probleem even omschrijven. Ik gebruik een Logitech G5 met firmware 1.1 en heb het getest op meerdere oppervlakten en muismatten.

  Zet DPI het liefst op 400. Daarmee merk je het heel makkelijk. Beweeg de cursor eens l[b:d215253878]angzaam[/b:d215253878] van rechts boven naar links onder. Beweeg de muis daarna in de tegenovergestelde richting dus van links onder naar rechts boven.

  Bij mij is er amper beweging in de muis te krijgen bij langzame schuine bewegingen naar beneden, terwijl naar boven geen enkel probleem is.

  Kan iedereen met een G5 dit even testen? Anders moet ik namelijk maar eens terug met deze muis. Voor 69 euro mag je toch een perfecte tracking verwachten…
 • even teruggaan met die muis, er is iets niet pluis 8)

  Ik heb een mx510 van logitech en als ik me niet vergis heeft die dezelfde motor (scanner + hardwarematige sturing) als de G5 , en deze werkt perfect, stottert nooit en zal nooit een beweging overslaan , misschien bij jouw het optisch gedeelte wat scheeft zit of zo in de behuizing, een fabrieksfout dus
 • Hoi Rombaft. Die MX510 kun je niet vergelijken met een G5. Ik heb zelf ook een MX510 namelijk.

  Ik zie net dat ik een fout heb gemaakt met "rechts boven naar links onder". :oops:

  Het moet zijn links boven naar rechts onder. Ik heb inmiddels een nieuwe G5 en die heeft het probleem ook.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.