Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

wat vinden jullie?

13 antwoorden
 • wat vinden jullie van mijn (budget) systeempje? wat zouden jullie verbeteren? Asus P4P800S-X Asus 6600 256 MB Intel Celeron D 2,4 Ghz 80 GB western digital SATA 250 GB western digital SATA 380 Watt voeding 2x 512 MB werkgeheugen verder nog 20 mBit internetverbinding, 10/100 mBit netwerkkaart, aangesloten op me Home Cinema (JVC TH-A35, bijelkaar 325 Watt) LG DVD-reader 52x. LG brander 52x32x52 extra info verder nog [url=http://specs.tweak.to/13190]HIERRRRR[/url] ik doe er gewoon beetje mee photoshoppen, internet, msn, battlefield 2 (alles medium settings), call of duty 2, en dan alle office dingen enz
 • Dat ligt er maar net aan wat je zoal doet met het systeem... Verder zou ik het niet eens direct een budgetsysteem willen noemen, naast die Celeron dan althans, er zit wel 1 GB RAM en een berg opslagcapaciteit in.
 • ik doe er eigenlijk mee Photoshoppen, webdesign, Battlefield 2, Call of Duty 2 en dan beetje random office werken (word, internet, msn)
 • [quote:14d5a64554="praatpaal"]Dat ligt er maar net aan wat je zoal doet met het systeem... Verder zou ik het niet eens direct een budgetsysteem willen noemen, naast die Celeron dan althans, er zit wel 1 GB RAM en een berg opslagcapaciteit in.[/quote:14d5a64554] maar als ik nieuwe CPU wil kopen, moet ik ook gelijk nieuw moederbord (cpu is socket 478) dat word beetje probleem. en als ik nieuw mobo koop, doe ik ook gelijk pci-express, wat ik nu nog nie heb, dus gaat t me al gouw weer meer geld kosten :P want dan moet ik ook weer nieuwe videokaart
 • Socket 478 is nog steeds verkrijgbaar bij een aantal winkels, kijk maar eens bij Salland Automatisering http://www.sallandautomatisering.nl/ Mocht je een nieuwe mainboard nemen dan zijn er nog steeds mainboards met AGP, of AGP én PCIe.
 • nu nog wel :P maar k heb me pc nog geen jaar, en momenteel even geen geld meer om uit te geven :P misschien over half jaartje ofzo wel weer
 • Tja, als je met een jaartje het één en ander gaat vervangen dan moet je inderdaad een nieuwe mainboard, proc, mem en videokaart. Want dan zul je wel helemaal geen socket 478 en AGP boarden kunnen krijgen. Dan zie ik niet zo snel in wat je op DIT moment zou kunnen veranderen.
 • ok, k ga nog wel ff accesoires kope (ultra-silent Zalman fan + coolermaster fancontroller) maar dat zijn de kosten niet
 • Voor meer prestaties kun je beter gaan overklokken, met die CPU moet 3.0GHz geen probleem zijn en de core van de 6600 moet ook zonder problemen op zo'n 450MHz kunnen lopen (i.p.v. de standaard 300MHz).
 • oke, lol, ik heb n vriend die dat wel ff kan doen, ik zal m es ff een belletje geven :p
 • Vergeet niet dat overklokken wel altijd een bepaald risico heeft, in het bijzonder het risico van oververhitting. Houd dus de temperatuur in de gaten en bij instabiliteit van het systeem meteen weer terugklokken. Ook liever niet hoger klokken dan de snelheden die ik hierboven al aangaf.
 • Hoe draai je battlefield 2 met dit systeem? (op welke instellingen) En andere games?
 • battlefield 2 staat automatisch op alles medium en een enkeling high, met 75% viewing distance... dit heb ik zelf aangepast (alles lager gezet, ivm het anders miss net iets langzamer gaat, en de viewing distance op 100% gezet) maar als ik op de 'normale instellingen' speel die de pc automatisch insteld als BF2 word geinstalleerd, gaat het ook zeker goed :) op de MOIST server gewoon lekkere ping tussen de 20 en 40 Verder met CoD2 gaat het zeker goed, instellingen staan daar allemaal zo'n beetje op medium behalve die 2 speel ik ook Generals, maar op de een of andere manier loopt die niet zo lekker (maakt niet uit welke settings, low, medium, high, ik heb alsmaar lag, en alles gaat bes wel langzaam... via t netwerk tegen me broer, en gewooon tegen alleen de pc)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.