Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Onboard geluid werkt niet

Anoniem
None
3 antwoorden
  • hoi!

    ik heb net m'n stokoude geluidskaartje eruit gehaald, en hoopte zijn taak te kunnen laten overnemen door de onboard audio op het gloednieuwe Mobo. alles aangesloten, AC97 audio in bios op auto gezet, enable kon niet, aude PCI kaart drivers verwijderd, maar… er is een probleem…

    [img:cab9050c7f]http://img124.imageshack.us/img124/7341/fout1ir.png[/img:cab9050c7f]

    ik heb geen flauw idee hoe dit kan

    iemand van jullie misschien?? bedankt voor je hulp alvast…

    groetjes! OC

  • Dit is je bord:
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1860&ProductName=GA-K8NF-9

    En dit is de benodigde driver:
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=817

    Foute driver even verwijderen in apparatenbeheer, deze installeren, en waarschijnlijk even rebooten.
  • mijn dank is groot. *luistert muziek*

    beter dan uit het kaartje trouwens, zoals ik al gehoopt had :D

    groetjes, OC

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.