Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Canon I560 werkt ineens niet meer

7 antwoorden
  • Hoi Altijd fijn kunnen printen met mijn Canon I560, maar opeens werkt ie niet meer. Als ik nu iets print, verschijnt de volgende melding: [quote:13a6354ab0]Communicatie met printer niet mogelijk. Open de afdrukwachtrij en maak de selectie van Afdrukken onderbreken in het menu Printer ongedaan.[/quote:13a6354ab0] Kabel verwisseld (serieel, ga binnenkort usb-kabeltje proberen om foute aansluiting uit te sluiten) maar heeft niet geholpen. Zwarte cartridge vervangen (ik druk alleen grijstinten af) heeft ook niet geholpen. Het kan aan een paar dingen liggen denk ik -de service: ik heb nog al wat services uitgeschakeld, maar Print Spooler staat nog wel aan. Misschien een andere service nog? -de seriele kabel aansluiting op mobo/printer, ga binnenkort usbkabel proberen -software (zou dat kunnen, voordat ik alles opnieuw moet installeren??) -printer zelf kapot Weet iem. een oplossing?? BVD! FTI :wink:
  • Heb je al gedaan wat er in de melding stond: [i:9ba496f478]Open de afdrukwachtrij en maak de selectie van Afdrukken onderbreken in het menu Printer ongedaan.[/i:9ba496f478] Gr, Jim
  • En anders gewoon ff software er af en er weer op. Is niet veel werkt. Heb de printer zelf ook.
  • [quote:609ebf5589="Jim van Zweeden"]Heb je al gedaan wat er in de melding stond: [i:609ebf5589]Open de afdrukwachtrij en maak de selectie van Afdrukken onderbreken in het menu Printer ongedaan.[/i:609ebf5589] Gr, Jim[/quote:609ebf5589] Ja, werkt niet :( Ga nu de software opnieuw installeren :-? EDIT: software installeren heeft niet geholpen :cry: ik ga maar eens een usb-kabeltje kopen dan :roll:
  • Heb de zelfde melding vroeger is gehad met een hp690C toen bleek dat ie in de bios op ECP moest staan gr HDL
  • Het is opgelost, ik heb een usb-kabeltje aangesloten en hij werkt weer :-? dan maar geen seriele poort :P
  • Das mooi, via usb kan hij ook automatisch aan gaan als je een opdracht verzendt.[quote:5c5da046d3="FTI"]dan maar geen seriele poort :P[/quote:5c5da046d3]Parallelle poort :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.