Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Interne dvd brander vraag

5 antwoorden
  • Ik zit hier met een Nec 3540 brander van ongeveer een jaartje oud nu. Hij heeft +- 200 dvd's en een 50-tal cd's gebrand. Wat is nu een fatsoenlijk aantal dat de meeste 'low-budget' branders als deze aankunnen? Ik dacht dat dat toch wat lager lag... Ervaringen van mensen? Geen indianenverhalen aub :) Ik stel deze vraag omdat ik als deze sterft een plextor denk te kopen, die toch ietsje 'beter' is (meer kunnen branden, meer compatibel, beter schrijven mbt houdbaarheid van dvd's etc etc).
  • ik zelf heb op dit moment een plextor en zoals je al zie is hij werkelijk fantastische. Hij is erg stil en brand snel, na een 30 tal cd's en dvd's zat er nog geen een slechte bij.
  • Weet je wat nauw zo leuk is . Als je een echte plextor dvd brander koopt dan kan je er misschien 3A4 jaar intensief mee branden . Maar als je een goedkope brander koopt dan kan je dat ook . En dan na die tijd kan je met een voldaan gevoel . De brander in de vuilnisbak donderen . En weer een goede goedkope dvd brander kopen Maar ja het staat wel he ik heb een plextor in mijn systeem . Het meeste zit tussen de oren . Dus koop weer een goede goedkope brander NEC LG BANQ[quote] inderdaad Lite-On[/quote]
  • [quote:7a9f879492="plextor"]Weet je wat nauw zo leuk is . Als je een echte plextor dvd brander koopt dan kan je er misschien 3A4 jaar intensief mee branden . Het meeste zit tussen de oren . Dus koop weer een goede goedkope brander NEC LG BANQ[/quote:7a9f879492] Plextor, je vergeet Lite-On. :) :D 8)
  • [quote="Eddy X"][quote="plextor"]Weet je wat nauw zo leuk is . Als je een echte plextor dvd brander koopt dan kan je er misschien 3A4 jaar intensief mee branden . Het meeste zit tussen de oren . Dus koop weer een goede goedkope brander NEC LG BANQ[/quote] Plextor, je vergeet Lite-On. :) :D 8)[/quote] dat is waar :oops: . ook zeer goed

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.