Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Conversieprobleem mobile HD naar PC schijf

6 antwoorden
  • Hallo! Ik heb een video van zo'n 10 GB op mn mobile HD staan. Nu moet ik deze video op de harde schijf van mn PC hebben dus dacht ik even het bestand te kopieren...Dit gaat met al mn (video)bestanden heel gemakkelijk. Maar nu dus niet... Als ik het bestand van de externe HD naar mn PC wil kopieren dan blijft ie steken op "12 minuten resterend" en wordt het proces op een gegeven moment afgebroken...er staat "Kan de opdracht niet uitvoeren door een fout in een I/O - apparaat... :( Toen dacht ik ok, dan kopieer ik het wel even naar mn laptop. En daar geeft ie aan dat als ik het videobestand (10gb) naar de laptop wil kopieren dat er te weinig schijfruimte is!! Terwijl ik op die laptop meer dan 50gb aan ruimte over heb! Wat moet ik nu doen??? :-? Bedankt voor de hulp!
  • Is het bestandsysteem wel ntfs op de andere schijf? Anders zal het niet werken.
  • Bestandssyteem is op zowel mn PC als die mobile HD NTFS...Heb nooit problemen, komt het misschien omdat die videofile erg groot is (10gb) ?
  • Ben je er zeker van dat het bron bestand nog goed is ?? Misschien is deze beschadigd. Jw
  • Als ik het videobestand vanaf die externe HD open, dan doet ie het...Maar zodra ik 'm dus wil kopieren naar de HD vd PC dan komt die foutmelding continue.. En btw. als ik de file naar mn laptop wil kopieren dan geeft mn laptop aan dat er te weinig schijfruimte is, terwijl ik nog meer dan 50gb over heb :-?
  • Heb je al eens geprobeerd om het bestand op de hd eerst te zippen en dan te copieren ? misschien dat dit wel gaat. jan willem

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.