Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

ipodprobleem

6 antwoorden
  • hallo, ik heb mij vorig jaar een ipod aangeschaft. Nu heb ik het probleem dat hij niet meer werkt, namelijk: als ik hem aan probeer te zetten verschijnt er alleen maar een "apple". en na een tijdje verschijnt er een mapje met uitroepteken. volgens de applesite is dit op te lossen door mijn ipod te herstellen via ipod-updater. Ik heb dit geprobeerd, maar ik krijg zo'n bericht van "ipod kan niet worden gekoppeld". Heeft er iemand hiermee ervaring zodat ik dit kan oplossen. In ieder geval is het echt klote aangezien mijn garantie 8 dagen verstreken is...
  • In iPod Updater zit een Restore functie, die formatteert je iPod volledig en zet alle instellingen terug naar de standaardwaarden. Maar dat werkt dus niet naar ik begrijp? Probeer anders even Apple danwel iPod Support o.i.d. te mailen.
  • blijkbaar is het een probleem veroorzaakt door het updaten van mijn ipod met versie 01-10. Meerdere mensen op het appleforum hebben dit probleem ook.
  • En als je downgrade naar die van 17-11-05?
  • heb ik ook al zitten proberen. Maar het probleem is dat de ipod niet meer herkend word door de computer. Ik krijg altijd een melding van kan ipod niet koppelen. dusja...
  • Ik heb ook een Ipod liggen met dat probleem, en het vreemde is dat mijn Ipod wel herkend wordt door de PC en ik er gewoon bestanden op kan zetten... Hoe is het mogelijk om dan te downgraden, of eventueel een andere oplossing te vinden?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.