Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

retten.exe op aldi (medion) pc's mogelijk?

Anoniem
thommich
3 antwoorden
 • Hier ben ik dan weer met een (lastige :oops: ) vraag. Ik heb een Aldi-pc, en ben er heel tevreden over. Nu zou ik graag mijn harde schijf formatteren… (om eens met "schone lei" te herbeginnen). Ik heb de medion van 2002 met 2.0Ghz processor. Ik heb ondertussen echter de videokaart al vervangen naar een radeon 9800Pro, het ram uitgebreid naar 512mb en een dvd-brander ingestoken.
  Nu komt mijn vraag: kan ik de retten bestanden op de recover partitie nog gebruiken of geeft dat conflicten doordat de hardware gewijzigd is sins de kooptoestand?

  Hopelijk vinden jullie niet dat ik jullie teveel lastig val met vragen :wink:
  Grtz Thommich
 • Het lijkt me dat je je recovery nog kunt gebruiken. Het grotere geheugen heeft niets met de recovery te maken, dat wordt door het BIOS herkend. De DVD brander ook.

  Je zult alleen de drivers van je videokaart moeten installeren, nadat je de standaard recoverydrivers hebt verwijderd. Mocht het systeem na de recovery geen beeld geven vanwege de foute videodrivers, dan even opstarten in de veilige modus en de juiste drivers installeren.
 • Het zou kunnen dat je videokaart niet goed werkt. In het uiterste geval in safemode opstarten, en dan de oude drivers verwijderen met drivercleaner.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.