Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

EPSON 3590 SCANNER

4 antwoorden
  • Ik heb een nieuwe Epson 3590 scanner. Die werkt naar behoren. Alleen blijft een van de lampjes, de start button rechts, altijd branden, ook als de PC uitstaat. Hij gaat niet uit als je er op drukt. Kan iemand (die een zelfde apparaat heeft bijvoorbeeld) of dit normaal is. Ik kan het in de handleiding en op de FAQ-site van Epson niet vinden. Bij voorbaat dank Benno :)
  • Ik heb niet echt specifiek een oplossing voor je scanner, maar voor de gehele PC met randapparatuur: Neem een contactdoos met schakelaar (liefst eentje met beveiliging tegen spanningspieken zoals blikseminslag) waarop de de PC met alle randapparatuur op aansluit. Wanneer je de PC uitgeschakeld hebt, hoef je alleen nog maar deze "hoofdschakelaar" om te zetten om al die apparaten die "standby" staan in één keer uit te schakelen. Scheelt je heel wat "sluipstroom" op jaarbasis. :wink:
  • dit is alleen [size=7:4a505655f5]schijt-[/size:4a505655f5]irritant, want bij mij bijvoorbeeld vertoont mijn tft scherm, een soort geluid als hij zonder stroom zit. (Dit heb ik met verschillende schermen meegemaakt, dus het ligt niet aan het scherm. en ja alles is gerandaard/goed aangesloten)
  • hoe kan dat ding nou geluid maken ZONDER stroom?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.