Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB kabel camera

7 antwoorden
  • Bij digitale camera's wordt vaak een kabeltje geleverd om via USB de data op een pc te zetten. Nu zijn die kabeltjes meestal niet bepaald aan de lange kant. Ik dacht dat het wel mogelijk zou zijn om een langere kabel te kopen. Ik kan ze (online) niet vinden, ook niet bij fotozaken. Weet iemand of die kabels eigenlijk los te koop zijn en dan vooral waar?
  • Is het zo'n kabel met aan de ene zijde een conventionele USB-aansluiting en aan de andere een kleinere? [img:a9b17ed25e]http://www.123macmini.com/news/images/usb.jpg[/img:a9b17ed25e] Dan kan je altijd een soort van verlengsnoer kopen, 1 ingang en aan de andere kant een uitgang. Neem hier eens een kijkje: [url]http://tweakers.net/pricewatch/cat/465[/url]
  • Je kunt hem ook doorkoppelen met een standaard usb verlengkabel.
  • Juist, dat bedoelde ik ook.
  • ik weet niet hoe lang je hem wilt maken, maar maak hem niet langer als 5 meter (was je waarschijnlijk niet van plan, maar voor het gevan dat...). als je hem langer maakt, wordt het signaal soms te zwak.
  • [quote:7bca4bedb6]Weet iemand of die kabels eigenlijk los te koop zijn en dan vooral waar?[/quote:7bca4bedb6]Als het inderdaad alleen een standaard verlengkabel moet zijn, gewoon bij elke winkel waar ze computers verkopen. Gr, Jim
  • Dank voor de antwoorden. Ik bedoelde inderdaad de kabel waarvan tomtom een plaatje weergaf. De kleine aansluiting blijkt dus gewoon mini-USB te heten en bij nader inzien stond het zelfs in de handleiding van de camera :oops: in de tweakers watch staan er een aantal en zo'n kabeltje zijn de kosten niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.