Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

d: en e: onzichtbaar!?

Passer
7 antwoorden
  • Hoi allemaal,

    Ik heb een probleem. Mijn cd brander e: en mijn dvd d: zijn niet meer zichtbaar in de verkenner, kan ze op geen enkele manier zien! Wel staat er een f: (die er helemaal niet is!) maar daar kan ik niks mee.

    Ik heb eerdere systeemherstellen geprobeerd, maar dat lukt niet!!!!

    Kan iemand mij helpen?
    Groeten Daniel
  • [quote:9511002f60="danielw"]Hoi allemaal,

    Ik heb een probleem. Mijn cd brander e: en mijn dvd d: zijn niet meer zichtbaar in de verkenner, kan ze op geen enkele manier zien! Wel staat er een f: (die er helemaal niet is!) maar daar kan ik niks mee.

    Ik heb eerdere systeemherstellen geprobeerd, maar dat lukt niet!!!!

    Kan iemand mij helpen?
    Groeten Daniel[/quote:9511002f60] staan deze aparaten wel in de bios vermeld? (zie je ze langskomen als de IDE aparaten worden gechecked tijdens het opstarten), zitten de kabels er wel goed in ?
  • http://www.dougknox.com/xp/scripts_desc/xp_cd_dvd_fix3.htm

    En 'k zet er dit ook al maar preventief bij:
    Een reactie van een vroeger iemand: oh sorry, het tooltje van Passer deed het toch wel Ik heb namelijk de bovenste gedownload, en die werkte dus niet, maar die "Bases On CDGONE.reg" deed het wel.

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;314060#kb1
  • Hoi, sorry was ff weg! Bedankt voor jullie antwoorden!!!

    Ja ze staan wel in de bios en ze staan er ook bij het opstarten… Ik weet het ook niet wat hier aan de hand is.

    @Passer, de eerste link is dood! Het 2e verhaal ga ik eens op mijn gemakkie bekijken, hoop dat ik eruit kom ;)
  • sorry voor de foute link, hier is' t ie , maar goed deze keer:

    http://www.dougknox.com/xp/scripts_desc/xp_cd_dvd_fix.htm
  • heb je toevallig onlangs brandsoftware geïnstalleerd of verwijderd?
    Want dan ligt het hoogst waarschijnlijk daar aan. (had vorige week hetzelfde…)
    kun je oplossen door de brandsoftware volledig te verwijderen en opnieuw te installeren
  • Hoi passer, ik heb het programma geinstalleerd en uitgevoerd (en herstart) maar het werkt nog steeds niet! vaag….

    Ik heb geen brandersoftware ge-uninstalled laatste tijd, dus dat kan het ook niet wezen :cry:

    Iemand nog een idee?/?? Bedankt voor jullie hulp in ieder geval!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.