Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DVD R/RW-speler doet een uur over inlezen van een schijf

5 antwoorden
  • Sindskort doet mijn DVD-speler het heel slecht: films afspelen gaat niet, want dan lijkt het net of er een superslow-motion aanstaat (De DVD speler lijkt niet genoeg in te lezen). Als ik dan de inhoud wil kopieren naar mijn harde schijf, om dan de film maar daar vanaf te bekijken, geeft ie aan dat dat wel 111 minuten duurt. Ik hoop niet dat ie op is, want dat komt me helemaal niet uit. Hoe kan ik erachter komen wat er aan de hand is ?
  • Als het aan de DVD-speler zelf ligt is dat of foutieve manier van aansluiten (verkeerde jumpering etc) of een defect. Makkelijkste manier om daar achter te komen. Is door je DVD-speler in een andere PC te plaatsen. Dan weet je het gauw genoeg.
  • Aan de setup is al maanden niks veranderd; wel heb ik laatst de PC stofvrij gemaakt (doe ik iedere 3 maanden) , misschien is er toen iets geraakt. ik zal de boel nog eens nalopen. Helaas heb ik hier alleen nog een ibook staan en kan ik 'm dus niet in een andere PC hangen. Extra nadeel is ook nog dat bijna al m'n vrienden Apple-lovers zijn. Blijft over de technische dienst van een of andere niet nader te noemen computerzaak: 2 weken wachten om dan 30 euro te betalen voor de mededeling: "wij kunnen het ook niet vinden, maar we hebben de DVDromspeler los moeten maken en weer in moeten bouwen en meteen schoon moeten maken... kunnen we even vangen. EN als oplossing zouden we de DVDspeler naar de fabrikant kunnen sturen, wel op uw kosten uiteraard want de garantie is net verlopen. Kijk u anders toch gerust even naar een van onze nieuwe modellen" *zo dat lucht op*
  • Heb je met ontstoffen je IDE bekabeling los gehad? Gebruik je een 40-aderige kabel voor je DVD-speler? Of een 80-aderige kabel? En zit het apparaat achter je HD? Heb je ook een DVD-brander in je PC? Doet dit apparaat de taken wel naar behoren? Dus kopieren naar HD etc?
  • niet losgeweest, 40-aderig, niet in de buurt van de HD. Ik heb de speler nu schoongeblazen met lucht en het probleem is grotendeeld weg. bedankt voor de hulp iig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.