Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Unformat Memory Stick

None
10 antwoorden
 • Ik heb per ongeluk mijn Memory Stick geformatteerd vanop mijn digitale camera (sony dsc-s75) :oops:

  Er stonden een stuk of 50 fotos op het kaartje van 64mb die ik zou moeten terug hebben. Ik besefte direct wat ik gedaan heb en heb dus geen fotos meer genomen. Nu staat er alleen nog een verborgen bestandje op genaamd MEMSTICK.IND.

  Ondertussen heb ik al verschillende software geprobeerd om mijn fotos terug te halen (PC Inspector smart recovery, Recover My Files, FAT Recovery en PhotoRescue), maar niets vindt het terug.

  Alle hulp enorm geapprecieerd.
 • Ik ben bang dat er niets aan te doen valt. Een memory Stick bevat namelijk een soort flash geheugen wat zich in een keer leeg kan maken. Maar dan ook echt leeg, tis niet zo als bij windows dat als je een bestand verwijderd het in een prullenbakje geplaatst wordt.
 • Ik heb nog wat verder gezocht en ben dit tegengekomen:
  [quote:4cdfbc6cce]According to DataRescue, "Nikon and Canon digicams usually do not fully erase cards. Olympus digicams may or may not fully erase cards during a format. Sony digicams always seem to do a complete wipe."[/quote:4cdfbc6cce]
  Het is dus een full format geweest en geen enkele software zou dit nog kunnen herstellen :cry: :cry: :cry:

  Ik heb wel eens iets in Computer!Totaal gelezen (in de update rubriek denk ik, de eerste paginas) dat er een firma is voor consumenten die data nog probeert te herstellen. Maar ik vind dat nummer niet meer, weet iemand welk bedrijf/nummer?
 • Niet geschoten altijd mis.

  http://www.softwarepatch.com/software/smartrecovery.html

  Greetz.
 • [quote:71e36fe921="juul"]Ik heb nog wat verder gezocht en ben dit tegengekomen:
  [quote:71e36fe921]According to DataRescue, "Nikon and Canon digicams usually do not fully erase cards. Olympus digicams may or may not fully erase cards during a format. Sony digicams always seem to do a complete wipe."[/quote:71e36fe921]
  Het is dus een full format geweest en geen enkele software zou dit nog kunnen herstellen :cry: :cry: :cry:

  Ik heb wel eens iets in Computer!Totaal gelezen (in de update rubriek denk ik, de eerste paginas) dat er een firma is voor consumenten die data nog probeert te herstellen. Maar ik vind dat nummer niet meer, weet iemand welk bedrijf/nummer?[/quote:71e36fe921]

  Dat artikel ging meen ik over dataverlies op [i:71e36fe921]harde schijven[/i:71e36fe921], en da's inderdaad ene heel ander verhaal dan een flash kaartje… helaas.
 • En… Je bent er zelf zo van ondersteboven dat je dit bij "tekenprogramma's" hebt geplaatst.

  move to.

  t.
 • [quote:88f7cf50cb="juul"]Ik heb per ongeluk mijn Memory Stick geformatteerd vanop mijn digitale camera (sony dsc-s75) (..) Ondertussen heb ik al verschillende software geprobeerd om mijn fotos terug te halen[/quote:88f7cf50cb] Had je het al geprobeerd met Zero Assumption Digital Image Recovery http://www.snapfiles.com/get/zaimagerecovery.html
 • Smart Recovery en Zero Assumption boden ook geen oplossing. Ondertussen paar nieuwe fotos genomen en gewoon gedelete (geen format), en die fotos zijn idd nog wel terug te halen. Excuses voor verkeerd forum, maar ik ben er ondertussen al helemaal bovenop 8)
 • Mijn Memorystich was 'niet benaderbaar' geworden. Heb 'm in de lezer via Windows Quick !! geformateerd en daarna met Zero Assumption helemaal gelezen. Kwamen 68 images (voornamelijk scans) vanaf en allemaal in perfecte conditie. :D
 • [quote:caebc5a173="Goof50"]Mijn Memorystich was 'niet benaderbaar' geworden. Heb 'm in de lezer via Windows Quick !! geformateerd en daarna met Zero Assumption helemaal gelezen. Kwamen 68 images (voornamelijk scans) vanaf en allemaal in perfecte conditie. :D[/quote:caebc5a173] topic omhoog schoppen .
  Geplaatst: 07 mei 2006 12:30 :x

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.