Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

drives werken niet als andere gebruiker is aangemeld

5 antwoorden
  • Hallo iedereen, Ik heb een computer met Windows XP (+SP2 e.a. updates) met verschillende gebruikersacounts. Op de eerste acount waar ik me bij aanmeld werken mijn 2 cd/dvd drives wel. Als ik me echter via Start>Afmelden>Andere gebruiker op een andere acount aanmeld werken de drives niet meer en krijg ik bij één drive (een Philips DVDR16LS) de melding dat 'het apperaat niet toegankelijk is en dat de toegang is geweigerd' en op de andere drive (een Philips DVD8061) krijg ik geen melding en gebeurt er helemaal niets. Maar allebei de drives werken dus niet als er een andere acount eerder is aangemeld. Weet iemand hier misschien een oplossing voor? Alvast hartelijk bedankt, Jeppe Bijker
  • Start onder elke gebruikers-account de 'wizard nieuwe hardware toevoegen'. Dan zoekt windows de geinstalleerde drivers op.
  • Windows geeft dan de melding dat er geen probleem is met het apparaat... Terwijl het toch echt niet werkt als er eerder een andere acount is aangemeld... Misschien dat het iets uitmaakt dat ik DEAMON tools heb geïnstalleerd?
  • Je kan proberen om daemon tools ff te uninstallen, dan ff kijken of ze het dan doen. Anders kan je nog proberen om via configuratiescherm en dan hardware de stuurprogramma's bij te werken.
  • Als je deamon tools er af gooit en er later weer op wil zetten, heb ik zelf één keer een vage fout gehad tijdens de installatie. Mocht je er ook last van krijgen: bij de installatie kan je de naam van de (ik geloof) driver bus aanpassen. Je ziet wel wat ik bedoel. Gewoon een cijfer aanpassen, maakt verder niks uit, en de installatie gaat perfect :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.