Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

usb naar parallel

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik wil met mijn usb printer afdrukken maken naar een extern apparaat wat alleen een parallele aansluiting heeft is dit mogelijk via een kabel usb naar parallel aansluiting op mijn kvm switch en vanuit mijn kvm switch naar apparaat printen?

    Wie weet hier iets over zodat ik mischien een kabeltje (usb naar parallel) kan aanschaffen om dit op te lossen.

    Simon
  • Deze kabel is bij de meeste computer winkels verkrijgbaar rond de 10a15 euro. Zoek maar eens bij google.nl of bij tweakers naar winkels waar ze verkoopt worden. :wink:

    [img:87e8e4b916]http://www.yagoda.nl/yagoda-advertenties/images/USB%20naar%20Parallel/4.jpg[/img:87e8e4b916]
  • [quote:1906254e6e="bles751"]Ik wil met mijn usb printer afdrukken maken naar een extern apparaat wat alleen een parallele aansluiting heeft is dit mogelijk via een kabel usb naar parallel aansluiting op mijn kvm switch en vanuit mijn kvm switch naar apparaat printen?.[/quote:1906254e6e]Het is dus een USB printer? Dan is de door Mehmet gegeven oplossing niet bruikbaar. Die is bedoeld voor PC met USB naar Printer met standaard Centronics aansluiting. Wat is het voor extern apparaat? Een oude computer met tenminste Windows 98? Dan heb je in principe 2 oplossingen: een USB kaartje in die computer plaatsen of de USB printer koppelen aan een printer server (netwerk aansluing) met een USB aansluiting. In dat geval moet die computer wel een netwerk aansluiting hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.