Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Draadloze netwerkkaart x64 drivers?

4 antwoorden
  • Oke, ik heb voor de lol de nieuwste bèta van Windows Vista geïnstalleerd, en nu krijg ik mijn draadloze netwerkkaart niet aan de gang. Het gaat om een Belkin Pre-n Wireless Desktop card. Op de site van Belkin kan ik niets vinden over drivers voor Windows Vista, of voor 64-bit. Weet iemand een manier hoe ik het ding toch aan de praat zou kunnen krijgen? Want zonder internet is het proberen van Windows Vista niet écht spannend.
  • Ik heb ook een half jaar geleden de Beta van XP x64 geinstalleerd, maar na een paar dagen toch maar weer verwijderd, omdat de 64-bits support voor draadloze netwerkkaarten op dit moment gewoon crap is.
  • ik ben ook al weer bijna door mijn geduld heen.. Ik denk dat ie ook weer zo weg is, deze beta. Zal Microsoft eigenlijk wel zorgen dat de drivers voor de uiteindelijke versie wél toereikend zijn, of moet ik voor Windows Vista een hele berg hardware gaan kopen, die voor vista is gemaakt?
  • [quote:0a6f56e924="@ liq.."]Oke, ik heb voor de lol de nieuwste bèta van Windows Vista geïnstalleerd, en nu krijg ik mijn draadloze netwerkkaart niet aan de gang. [/quote:0a6f56e924] Welke Windows Vista Beta? Want volgens [url=http://blogs.microsoft.nl/windowsvista/default.aspx]deze info[/url] is Windows Vista Beta 2 nu alleen nog te downloaden voor mensen die of een MSDN of een TechNet abonnement hebben. En voor het grote publiek waarschijnlijk vanaf 1 juni 2006.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.