Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computers met elkaar verbinden??

4 antwoorden
  • Er zijn verschillende mogelijkheden om computers met elkaar te verbinden, dat weet ik. maar ik wil dus graag mijn oude win 98 verbinden met mijn toekomstige computer die er waarschijnlijk naast komt te staan!!! :lol: :lol: Hoe zou ik die 2 moeten verbinden?? met een kabel... Ik wil het liefst dat ze ook dingen naar elkaar kunnen sturen zonder internet! (de windows 98 krijgt straks geen internet meer..) Ik wil dus een win 98 en een toekomstige win XP aan elkaar koppelen zonder internet te gebruiken kan dat, zoja hoe?? :lol: :lol: Alvast bedankt Daan
  • gewoon via utp, maar dan ipv een straight kabel, een crossed gebruiken
  • okee stukje informatie: ik heb geen idee wat je bedoelt :oops: :cry: :oops: kan je iets meer uitleg geven wat ik precies moet kopen (en heb ik daar software voor nodig??) :oops:
  • Je hebt in beide pc's een utp netwerkaansluiting nodig. In je nieuwe zal die wel op het moederbord zitten, in je oude heb je mogelijk een (utp) netwerkkaartje nodig. Die hoeft niet meer dan 10 euro te kosten. Verder heb je inderdaad een cross utp kabel nodig. Kun je in elke computerwinkel halen. Heb je dit allemaal, dan gewoon de netwerk wizard in windows draaien, dan gaat het verder vanzelf.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.