Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

blauw scherm te snel weg

3 antwoorden
  • hallow, ik heb een probleem, mijn computer. hij geeft een foutmelding en reboot daarna gelijk. foumelding is maar 1 seconde te lezen of zo. Nu is er een optie ergens in windows d8 ik waarbij je bij een fout niet automatisch reboot zodat je gewoon je foutmelding kan lezen. mijn vraag is waar zit die functie als ie bestaat. Heb al gezocht maar valt niet mee naar iets zoeken waarvan je de naam niet weet :-?
  • Start/Configuratiescherm/Systeem. (Start/Control Panel/System) Daarna op "geavanceerd" (advanced) klikken. Naar Opstarten en Herstelbeheer (startup and recovery) en vervolgens het vinkje bij Automatisch Herstarten (Automaticly Restart) uitzetten.
  • [quote:46bc83c735="Prin0096"]Start/Configuratiescherm/Systeem. (Start/Control Panel/System) Daarna op "geavanceerd" (advanced) klikken. Naar Opstarten en Herstelbeheer (startup and recovery) en vervolgens het vinkje bij Automatisch Herstarten (Automaticly Restart) uitzetten.[/quote:46bc83c735] Als hij zover komt tenminste. :lol: Volgens mij kan het ook als je de pc aanzet en dan op F8 blijf drukken. Dan krijg je ook een menu waarin bijstaat dat hij niet moet rebooten bij een fout.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.