Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Er gaat een alarm af ? in pc

5 antwoorden
  • Ik heb deze week opeens last dat me computer een alarm geeft. Het zijn niet mijn boxen het komt uit de computer speaker in de kast. systeem: Processor Model : AMD Athlon(tm) XP Snelheid : 1.73GHz Power Rating(s) CPU Core Power : 63W (geschat) CPU Koelings Systeem Thermische Weerstand : 0.17°C/W (geschat) Sensoren Temperatuur van de CPU : 58.0°C / 136.4°F CPU Voltage : 1.73V Videokaart: Geforce 6600GT 128mB Ik hoop dat jullie weten wat het is/betekend?
  • ventilator die te langzaam draait? Kijk eens in je CMOS... ?
  • processor temperatuur is - zeker IDLE gemeten (als ie niks te doen heeft) aan de hoge kant. doet het alarm zich voor direct bij het opstarten (PC start niet daadwerkelijk windows op maar blijft hangen op DOS scherm? of gebeurt het pas in Windows als je een toepassing start? Gebeurt het ook met een open kast, eventueel met een ventilator ervoor?
  • [quote:e5e6cda4b9="messonic"]Ik heb deze week opeens last dat me computer een alarm geeft. Het zijn niet mijn boxen het komt uit de computer speaker in de kast. [/quote:e5e6cda4b9] Wat versta je onder een alarm? Wanneer treedt de alarm op? Tijdens het opstarten? Als Windows al draait? Staat er iets over in je moederbord boekje?
  • Het gebeurd tijdens dat me computer draait gewoon in windows xp. en terwijl ik erop zit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.