Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP PSC 1350 installatieproblemen

Anoniem
Harrie
2 antwoorden
 • Telkens als ik de computer aanzet krijg ik de melding dat de printer niet goed is geinstalleerd en word vervolgens alles verwijderd. Een nieuwe installatie heeft geen zin, wel gedaan natuurlijk maar het effect is hetzelfde. Ik krijg de mededeling dat de installatie is gelukt echter de volgende keer dat ik de computer aanzet krijg ik weer de melding dat de printer niet goed geinstalleerd is. Ik heb ook al geprobeerd om eerst alles te verwijderen en ook het register te schonen, maar ook dat geeft geen soelaas. Ik ben ten einde raad.

  Mijn zoon vertelde dat hij een keer een melding heeft gehad van een flash van de printer en dat deze daarna veranderde in een soort disco met alle lampjes vrolijk knipperend. Hij heeft toen de printer uitgezet en geprobeerd opnieuw te installeren met voornoemd effect als gevolg.

  Ik heb nooit gehoord dat een printer een flashgeheugen zou hebben. Maar wellicht is dit wel het geval en veroorzaakt dit het probleem. Iemand een idee??????????????
 • Hallo,

  klik even op de volgende link, en volg de instructies (in het Engels, laat mij even weten als je hier problemen mee hebt).

  http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?lc=en&lang=en&cc=us&os=228&product=306888&dlc=en&softwareitem=oj-26831-1

  Groet,

  GNT

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.