Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kwaliteit scart signaal na verdeling scartswitch

Anoniem
Drewster
3 antwoorden
  • Ik heb een digitale decoder van UPC, een DVD speler en een VCR via een scartbox aangesloten op de scartconnector van de TV de beeldkwaliteit van deze apparaten is nu evenwel veel slechter dan wanneer ik een apparaat direct op de scartconnector van de TV aansluit, ik vermoed dat dit met signaalverlies in de scartbox heeft te maken. De scartbox is een gewone box met een kabel die naar de scartconnector op de TV gaat en 3 scartingangen waarop je de apparaten aansluit, heel simpel dus. Is er een betere oplossing hiervoor. Ik heb wel scartboxen gezien met daarop een aantal knoppen maar ik weet niet of dit een betere oplossing is. Weet iemand hier wat van.
  • Het klinkt alsof die scart verdeler van je gewoon het signaal over alle uitgangen verdeeld, als dit het geval is zou je een beter resultaat moeten krijgen met een scart verdeler met een keuse knop welke uitgan gebruikt moeten worden…
    Ik heb eigenlijk geen idee of er scart signaal versterkers zijn zoals je die ook hebt voor de COAX, anders zou dat misschine iets zijn, maar ik denk dat de eerste oplossing beter is….

    Dit is alles dat ik zo snel kon vinden…weet niet of het wat is…
  • Ja ik denk ook dat de scartbox het signaal over alle scarts verdeelt maar zijn er dan ook scartboxes die dat niet doen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.