Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer print alleen nog maar zwart en geel

6 antwoorden
  • Mijn printer, de Canon SmartBase MP700 print alleen nog maar zwart en geel. De cyan en magenta cartridges zitten nog zo goed als vol, dus het is niet zo dat ze leeg zijn. Heb al diverse malen deep cleaning uitgevoerd, maar zonder resultaat. Het lijkt me dat de spuitkopjes verstopt zijn, maar dan zouden ze toch open moeten gaan met schoonmaken. Iemand een idee ??
  • Je kunt de printkop er eens uithalen, en een nacht laten weken in spiritus.
  • Ik heb ook een Canon, maar een S400. Ik heb 3 cardridge-houders: een voor zwart alleen, een voor kleur en een voor foto's. Alleen die voor foto's, daar kan ik nog mee printen, de andere twee zitten ook volledig verstopt. Ik zal de suggestie van Gerber uitproberen. Ik heb geen spiritus, maar pure alcohol. Dat zal ook wel lukken: baat het niet dan schaadt het niet. Misschien schaadt het wel, maar ik kan er nu niets meer mee doen. Zogauw ik in Nederland ben (in december) was ik van plan nieuwe houders te kopen. MVG perloc
  • Spiritus is gedenatureerde alcohol, resultaat is hetzelfde. Maar spiritus is denk ik wat makkelijker aan te komen dan alcohol. Toch?
  • spiritus = brandalcohol - moet niet gedenatureerd worden (doet men met de 'drink'alcohol om hem voor consumptie onbruikbaar te maken. Brandalcohol wordt meestal wel gemengd met iets dat hem een kleurtje geeft om drinken ervan te voorkomen. Van dat laatste wordt je trouwens blind) En brandalcohol is bij ons gewoon in supermarkt, verfwinkel te krijgen. Ik vermoed in Nederland ook.
  • [quote:e8caf65812="gerben"]Je kunt de printkop er eens uithalen, en een nacht laten weken in spiritus.[/quote:e8caf65812] Heb eerst maar even met Canon gebeld. Binnen de 2 jaar kon hij nog gratis gerepareerd worden .. helaas is ie 2 jaar en 2 maanden oud. Dan toch maar de printkop eruit halen, maar hoe? Iemand ervaring met het verwijderen van de printkop van een Canon Smartbase MP700 ??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.