Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Cd/dvd rom speler..Loopt steeds vast

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb een probleem met mijn cd/dvd rom speler, telkens als ik een cd erin doet, gaat die wel laden zegmaar. Maar verder dan dat komt die niet. Ik ga naar cd verkennen.. en klik setup, hij looopt totaal helemaal vast.
  Enige optie om opnieuw te starten. Ik heb me cdrom speler al eens verwijdert en opnieuw geinstalleerd.Maar geen effect , heel vaag allemaal. Deze problemen komen allemaal.. doordat ik Nero 7 had verwijderd. Daar voor nergens last van. Maja nu kan ik helemaal niks meer installeren. Ik heb een cd/dvd rom speler van Sony .. Sony dru-720

  Hopelijk kunnen jullie mij helpen?!

  Alvast bedankt,
  mvg
 • Mogelijk heb je wat aan de Nero 7 Clean Tool: http://www.nero.com/nero7/eng/Nero_7_Clean_Tool.html
 • Heb het geprobeerd, maar nee het werkt niet. maar wel bedankt
 • Hmm ik heb nu een systeem herstel gedaan. Alles werkt maar weer naar behoren met Nero 7. Maar ik brand op 8x speed dvd-r's maar sommige duren maar liefst 20 min lang. Dat kan toch niet?? Bij Nero 6 had k volle dvd binnen 8 min ong. Weten jullie daarvan misschien een oplossing??

  alvast bedankt.
  mvg
 • Ik zelf heb ook een sony dru 720, heb dit probleem ook gehad, maar oorzaak was eerder doordat ik het had gekoppeld met een controllerkaart. Hij brand 8X maar deed 20 min erover, bus snelheid was te laag. Doordat ik hem rechtstreeks als master had aangesloten doet ie met 8 speed zo een 7, uiterlijk 8 minuten over.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.