Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

multi-cardreader

hweijs
4 antwoorden
 • Bij het aansluiten van een willekeurige USB-multi-cardreader en/of USB-stick krijg ik telkens de melding bij het opstarten van Windows XP dat de hardware niet geïnstalleerd kan worden, terwijl bij ‘deze computer’ de desbetreffende schijven wel te benaderen zijn. Ook als de card-reader /USB-stick eenmaal aangesloten is, krijg ik bij de het opstarten van Windows XP weer dezelfde meldingen: nieuwe hardware gevonden met daarna de melding dat deze hardware niet geïnstalleerd kan worden. En toch kun je ze benaderen en hebben ze een stationsletter gekregen. Hoe kan ik deze meldingen voorkomen ?

  Als ik trouwens deze card-reader op een andere PC installeer (met Windows 2000) dan krijg ik die meldingen niet. Volgens een vriend heeft dat te maken met het aantal schijven: PC met Windows XP: schijf A, C t/m H, M, Y en Z (laatste 2 zijn DVD resp. DVDRW-stations). PC met Windows 2000: A, C, D, E, I, S en Y.
 • Welke stationsletters krijgt de cardreader?
  Wat zegt apparaatbeheer? Vraag- en/of uitroeptekens?
 • Allereerst mijn excuses voor de zeer late reactie.

  De eerstvolgende vrije stationsletters worden toegekende aan de desbetreffende 'schijven' (SD-reader, CF-reader, ect.) Dus in mijn geval I, J, K en L. Apparaatbeheer geeft bij de schijfstations een (geel) uitroepteken.

  Nogmaals excuses voor de zeer late reactie.
 • Kijk eens naar dit Topic http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=164774

  Heb je overigens XP met SP1 of SP2?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.