Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

online shoppen

Anoniem
jan verhoeven
6 antwoorden
 • Beste Lezer,

  Het liefst koop ik mijn spullen, die ik voor mijn pc gebruik in Nederland. Maar soms is dat niet mogelijk, omdat het hier niet is. Onlangs bijvoorbeeld kocht ik een HD camera van Sony. Al gauw bleek het gemis van een HD Deck. JVC maakt een mooie portable zie: http://www.thegadgetbox.com/i1794-c27
  Bij navraag blijkt, dat deze in Nederland voorlopig niet te koop is, kan nog jaaaaren duren, werd me door de importeur verteld. Dus als je hem wilt hebben, moet je hem in het buitenland bestellen.
  Dat heeft zijn consequenties voor garantie ed. Op mijn vraag of ik met Pal op deze recorder/player kan werken krijg ik geen antwoord. Ze zijn wel te koop in Amerika en Azië. Kan iemand me daarover iets vertellen ???
 • Als je iets in de VS besteld, loopt ook de garantie via de leverancier in de VS. Verder inderdaad goed nagaan of het apparaat hier bruikbaar is, qua standaarden, voedingsspanning, etc. Heb je trouwens al eens in duitsland gekeken? Die willen nog wel eens wat voorlopen, gewoon omdat het een grotere markt is.
 • In Duitsland vind je het ook niet. Wel in Engeland.

  http://cgi.ebay.co.uk/JVC-CU-VH1EX-Portable-Digital-HD-Recorder-Player_W0QQitemZ7402847488QQihZ016QQcategoryZ15199QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

  Alleen de prijs is verkeerd. Dit is echt teveel. In de US krijg je ze voor ca. 1.300 euro.
 • 1 tip als je iets uit de VS haalt: ALTIJD verzekeren.
  Mijn broer had een server gekocht in de VS voor 250 euro, was onderweg de koeler losgeraakt en had een aantal transistors van t mobo eraf getikt. Niets meer aan te doen (hebben geprobeerd het te laten maken, werd niets). En aangezien hij het niet verzekerd had, kon hij gewoon gedag zeggen tegen zn 250 euro…
 • Ben nog eens in de materie gedoken. Het apparaat, waar je belangstelling hebt, is reeds enkele jaren op de markt en inmiddels vervangen door twee opvolgers. Overigens ook niet in Nederland te verkrijgen.
  Dat wil niet zeggen, dat het apparaat niet goed zou zijn. In tegendeel. Mijn advies koop er een "second hand". Op deze markt is wel wat te koop, maar ook niet overvloedig. Dus is de prijs relatief hoog. Rond de 500 euro moet lukken.
  Het verzekeren tijdens transport is altijd beter of het nu uit Veendam komt of uit de States.
 • Dat je een HD recorder/player wil, kan ik me voorstellen, omdat tape stabiel en betrouwbaar is. Een goed alternatief is zeker harddisk recording. Je kunt je project opnemen en vervolgens afspelen op een HD voorbereide TV.
  Kijk eens naar: Sony RDR-HX 1010. Top van het verhaal. En gewoon in Nederland te verkrijgen. Later als de geschikte branders er zijn, kun je daar weer een DVD van branden. Hoop, dat je er iets aan hebt.
  Jan Verhoeven.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.