Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Aanbiedingen Posten

Anoniem
Vandread
6 antwoorden
 • is het misschien geen goed idee om een ik-ben-student-en-wil-dus-goedkope-aanbiedingen-weten-sticky-onderwerp te openen? 8)

  waar mensen (je raadt het al) alle goede aanbiedingen van verschillende winkels kunnen posten?
 • Alleen voor hardware neem ik aan? Lijkt me niet nuttig, er bestaat immers al een Pricewatch, waar je voor het artikel dat je zoekt de goedkoopste shop kunt opzoeken.
  http://tweakers.net/pricewatch

  En als je nou een specifiek onderdeel zoekt voor een bepaald doeleinde, open daar dan gewoon een apart topic voor en we zoeken hier met z'n allen wel naar de voor jou goedkoopste oplossing.
 • Er zijn toch wel regelmatig interessante aanbiedingen, die niet in de pricewatch terechtkomen.
 • Klopt, maar om nu alle folders waar hardware in staat die in de brievenbus vallen van de MediaMarkt, MyCom, Paradigit, Computerland, Dixons, Block, Aldi, Lidl, Kruitvat, AH etc. in te gaan scannen en hier te posten … :lol:

  En wat is nu een "goede aanbieding"? Dan krijgen we daar weer oeverloze discussies over … :roll:
 • Och, aanbiedingen van de mediamarkt etc. zijn sowieso maar zelden interessant. Vaak verouderde troep. Meestal nog relatief duur in vergelijking met de pricewatch. Een goede richtlijn zou denk ik zijn: beduidend goedkoper dan de laagste prijs in de pricewatch. Maar ik ben met je eens, dat het makkelijk een zootje kan worden.
 • Precies, wat voor de één een scherpe aanbieding lijkt ("VAN doorgestreepte absurd hoge adviesprijs VOOR normale winkelprijs"-methode), kan voor een ander "verouderde troep" zijn. Daarom denk ik gewoon dat je het per geval moet bekijken. Is het artikel in kwestie ook wat je nodig hebt? Kan het met een alternatief ook goedkoper?

  Stel je speelt graag Sims2 en je ziet een Radeon X1900XT staan voor 275 euro. Leuke aanbieding, maar je hebt al meer dan zat aan een Radeon X1600Pro van nog geen 100 euro. Ik noem maar wat …

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.