Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Mijn computer blijft hangen in het 'veilige modus menu'...

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Mijn feitelijke probleem is waarschijnlijk groter. Windows (XP Home) start nl. op in het menu met de veilge modus opties. Helaas reageert mijn draadloze toetsenbord (logitech s510) niet in dit menu. Aangezien de computer in dit menu afteld vanaf 30 sec. en vervolgens wil opstarten in de normale modus blijft hij dus achter elkaar opstarten. ('loopen')
  Mijn eerste stap zou zijn om de computer in de veilige modus op te starten maar dit lukt dus niet. Wie heeft voor mij een oplossing????
 • Even een simpel ps/2 tikplankje aansluiten (kost nieuw 5 euro).

  Vaak kun je het wel voorelkaar krijgen, door in het bios usb support aan te zetten (legacy usb, usb keyboard, oid.). Maar daar heb je vaak wel weer een ps/2 bordje voor nodig…
 • Bedankt, het werkt, maar helaas blijft de computer opnieuw opstarten ongeacht welke keuze ik maak in het 'veilige modus menu'.
  Als laatste regel in het opstart proces staat: 'C is protected bij PC Angel!'
  Ik weet niet of dit er iets me te maken heeft. Wie kan mij helpen!!!!
 • GOOGLE is your friend!

  Maar je hebt wel een probleem vrees ik. Iets met verborgen recovery partities en zo. En PC Angel heeft zich blijkbaar ook in het MBR genesteld.

  Waar de fout zit en hoe je het oplost kan ik je helaas ook niet vertellen want ik ken het programma niet maar misschien biedt de FAQ op hun website uitkomst.

  Gr,
  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.