Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Logitech Quickcam Chat

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo ,
  we hebben hier een webcam van logitech Quikcam chat ,
  alleen we hebben de software geinstalleerd , en hij geeft dan aan dat de drivers/cam niet word herkend , meer drivers zal denk ik niet helpen denk ik.
  hij zegt dat de poort niet herkent word , en dat ik of de webcam moet herstallen , alleen ook dat helpt niet , of moet hervangen , iemand enig idee hoe ik dat kan oplossen , of hebben meer mensen hier problemen mee?? , de software van de pc is windows xp.

  gr.
  Marco v/d Veen.
 • Heb je wel de goede mainboard drivers geinstalleerd, zo ja probeer dan via de site van ligitech, nieuwe drivers te halen.
 • ja we hebben wat erop die cd staat geinstaleerd , alleen ik kwam erachter dat op die pc eerder een cam heeft gezeten waarvan daar de software op stond , ik denk dat dat het probleem is , en heb het geprobeerd te verwijderen , alleen dezelfde foutmelding weer , dus ik denk dat eerst de pc leeg moet en dan ff software opnieuw erop enzo.

  zou dat ook het probleem kunnen zijn?
 • Een usb aparaat komt pas tevoorschijn als het bewuste aparaat is aangeloten. Die oude software kun je verwijderen, en daarna even je register cleanen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.