Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Capaciteit harde schijf verdwenen?

Anoniem
gerben
3 antwoorden
  • Ik heb het volgende probleem": ik heb een harde schijf van 12Gb en er staat ongeveer 3 Gb aan data op. Als ik echter er nieuwe data op ga zetten (ongeveer 1 Gb) dan krijg ik de melding "schijf bijna vol". Als ik met de rechtermuis op het schijficoontje klik en ik kies eigenschappen dan krijg ik de melding dat er 10Gb in gebruik is. Ik heb de optie "verborgen bestanden tonen"aan staan dusalle wat er op de schijf sta kan ik zien. Als ik de directories op de schijf aanklik en ik tel de capaciteit er van op dan kom ik toch tot 3GB. Kan iemand verklaren wat de oorzaak hiervan is en hoe ik dit probleem oplos?
  • Heb je misschien Norton Protected Recycle Bin op je pc staan? Zo niet, kijk dan eens naar verborgen bestanden, zoals swapfile, hibernate, temp, etc.
  • Ja ik heb die Norton recycle bin op mijn pc staan. Die heb ik geleegd maar niets aan ruimte gewonnen. Waar kan ik die swap-files, hibernate etc vinden? Ik vermoed dat dat windows-files zijn. Ik heb mijn harde schijf gepartitioneerd(C,D,E). Windows staat op C en de schijf met de problemen is D.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.