Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vraag aan de Canon Pixma bezitters

10 antwoorden
  • Sinds kort heb ik de Pixma ip660D. En nu vraag ik me af, of het bij deze Canon ook zo werkt, dat als de printer uit staat, en je geeft een printopdracht vanaf de pc, dat hij automatisch aangaat? Ik heb altijd een HP gehad, en daar werkte dat wel zo.
  • dat je zoiets nog niet hebt uitgeprobeerd....?!
  • [quote:f8db5cec7c="derkdejong"]dat je zoiets nog niet hebt uitgeprobeerd....?![/quote:f8db5cec7c] Tuurlijk heb ikdat uitgeprobeerd. Als de printer uitstaat, wordt hij niet door de pc aangestuurd. Maar ik bedoel, is dat op één of andere manier in te stellen, of kent Canon die functie niet?
  • Zat die HP niet op zo'n docking-geval?
  • [quote:f3aae2bcc8="Obi-wan-kenobi"]Zat die HP niet op zo'n docking-geval?[/quote:f3aae2bcc8] Wij hebben hier een 710C die dat kan....
  • [quote:7f6e5f0046="Obi-wan-kenobi"]Zat die HP niet op zo'n docking-geval?[/quote:7f6e5f0046]docking-geval.... :lol: Mnee, het was een hp970Cxi. Maar m'n HP daarvoor kende dit ook. Schijnbaar kon het het printerstuurprogramma van de HP dit wel. En ik was dus benieuwd of de Canon dat ook had, maar ik vrees van niet.
  • [quote:0f87bbdbbc="-stof-"] Wij hebben hier een 710C die dat kan....[/quote:0f87bbdbbc] Dat klinkt als een HP-type?
  • idd :)
  • [quote:c8eb6ff2b4="-stof-"]idd :)[/quote:c8eb6ff2b4] Ja, nou ja, zoals gezegd, ik denk dat alle (of de meeste) HP's dat wel hebben, en de Canons niet. Niet echt onoverkomelijk, maar het is wel makkelijk als het zou kunnen...
  • Bij de IP4000: Printer automatisch aan/uit De functie Printer automatisch uit schakelt de printer automatisch uit wanneer gedurende een bepaalde periode geen afdrukgegevens van de computer zijn ontvangen. [b:26886e6c7e]De functie Printer automatisch aan schakelt de printer automatisch in wanneer er gegevens worden ontvangen[/b:26886e6c7e]. De procedure voor het gebruik van deze functies is als volgt: 1. Klik op Printer automatisch aan/uit op het tabblad Onderhoud. Het dialoogvenster Printer automatisch aan/uit verschijnt. 2. Geef desgewenst de volgende instellingen op: - De functie Printer automatisch aan gebruiken Door Inschakelen te kiezen in de lijst, wordt de printer automatisch ingeschakeld, wanneer er gegevens worden ontvangen. - De functie Printer automatisch uit gebruiken Selecteer een tijd in de lijst. Als deze tijd verstrijkt zonder dat er afdrukgegevens worden ontvangen, wordt de printer automatisch uitgeschakeld. 3. Zorg dat de printer aan staat en klik op Opslaan. 4. Klik op OK wanneer het bevestigingsbericht verschijnt. De instellingen voor Printer automatisch aan/uit treden in werking. Als u deze functies niet wilt gebruiken, selecteert u Uitschakelen in de lijst. Opmerking: Gebruikers die geen rechten hebben voor printerbeheer kunnen de instelling Printer uit en Printer automatisch aan/uit niet wijzigen. Hetzelfde geldt wanneer het eigenschappenvenster vanuit een toepassing is geopend.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.