Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Inkt-Cartridges bijvullen

Anoniem
allcheats
5 antwoorden
 • Heb een nieuwe Lexmark X3330 (All in One) gekocht, en zie de inktverbruik teller naar beneden gaan.
  Heb de kleuren bijgevulld, maar de teller blijft laag.
  Heeft iemand een idee of het mogelijk is, na het bijvullen van de inkt,
  de software te vertellen dat de Cartridge nieuw (vol) is?
  Bedankt voor jullie reaktie,
  hdietz
 • kleine aanvulling: als je pech hebt geeft hij op een gegeven moment aan dat de cardridges helemaal leeg zijn(maar door vullen nog halfvol) en stopt ie met printen om de printkop te beschermen :lol:
 • Volgens mij moet je ze op de cartridge zelf resetten.. Is er geen handleiding aanwezig bij het inktvullen, misschien staan daar wel aanwijzingen voor in..

  Peter
 • 1e:
  kijk op de site van de leverancier van betreffende navulset.

  2e: mogelijk printerdriver wissen en opnieuw installeren?
 • Is het niet gewoon 10 keer makkelijker om naar zo'n inkt vul-shopje te gaan, voor een eurotje of tien is mijn cartrige altijd weer vol zonder dat ik hoef te klooien met inkt en gaatjes boren en weet ik niet wat…ideaal.

  [i:89cf0b0eea]Heb een HP met printerkop in cartrige, al een stuk of drie keer nieuwe inkt in laten doen zonder problemen. Ik weet niet hoe lang hij het vol houd, maar als het resultaat tegen valt dan kop ik gewoon weer een echte cartridge en laat die weer bijvullen tot het weer begeeft, cartridg kost iets van 50 euro p stuk, dan wil ik echt wel ff laten bijvullen, dan stoppen ze er nog meer inkt in ook. Belangrijk is ook dat de kop niet lang droog staat…[/i:89cf0b0eea]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.