Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

wissen SD kaart

3 antwoorden
  • Ik heb helaas een aantal belangrijke foto's van m'n SD sitick gewist en de SDkaart daarna weer gebruikt voor nieuwe foto's. Ik ga er van uit dat alles daarmee verloren is gegaan..... of heb ik dan toch misschien nog een mogelijkheid om die oude gewiste foto's terug te krijgen. Wie helpt me ?????
  • De foto's die overschreven zijn door je nieuwe opnamen, kan je (spijtig genoeg) vergeten. Bij degenen waar dit nog niet bij gebeurde kan je dit progje uitproberen: http://www.snapfiles.com/get/zaimagerecovery.html Het zou goed zijn voor zo'n geheugenkaartjes hoorde ik. ps: laat de teruggehaalde foto's opslaan op je computer en nièt op het schijfje-zelf ! (maar dat wist je vermoedelijk wel) 'k wens je succes !
  • Flash geheugen is meestal wel zo geschakeld, dat alle geheugen in gelijke mate gebruikt wordt. Dit om de levensduur te verlengen. Het kan dus zijn dat als je er niet al te veel bij op hebt gezet, dat de foto's nog terug te halen zijn. http://www.pcinspector.de/smart_media_recovery/uk/welcome.htm

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.