Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe laptop voor max. €600

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een geschikte laptop voor mijn zus. De gebruikerseisen zijn niet zo hoog, d.w.z. simpel internetten, mp3 luisteren, word, en foto's bekijken. Wel tegelijk, dus niet dat het traag werkt. Maar dat moet met Windows XP i.c.m. 512 MB geen probleem zijn denk ik zo. Geen videobewerking of games in ieder geval.
  Nu houdt ze ze het bedrag het liefst zo laag mogelijk (tja, wie niet zul je denken), zeg maximaal €600,-

  Wat raden jullie aan?
  Is de Packard Bell Notebook R1996 bijvoorbeeld iets?
 • Computerland heeft er eentje in de aanbieding voor 595. Lijkt mij een heel redelijk ding voor die prijs. Ik ben niet zo'n fan van packard hell.
  http://www.computer-land.nl/
 • Ik ben al 15 maanden tevreden over mijn Acer TravelMate. Die zijn ook niet zo duur.
 • [quote:df179b43d1="gerben"]Computerland heeft er eentje in de aanbieding voor 595. Lijkt mij een heel redelijk ding voor die prijs. Ik ben niet zo'n fan van packard hell.
  http://www.computer-land.nl/[/quote:df179b43d1]
  Hmm, die heeft wel een kleine HD (40 GB). Wat vind je dan van de "Saffier 3600 M360 80GB-5400 1GB Shared" ook van computerland? Zal wel een tweederangsmerk zijn, nietwaar?
  Trouwens de NEC C250 is ook wel redelijk, right? NEC klinkt al een stuk betrouwbaarder :wink:
  [quote:df179b43d1="yolk2003"]Ik ben al 15 maanden tevreden over mijn Acer TravelMate. Die zijn ook niet zo duur.[/quote:df179b43d1]
  Op deze site is de goedkoopste €784 euro. Dat is te ver boven het budget :cry:
 • Wat vinden jullie van de NEC?
 • ziet er vind ik netjes uit.

  Persoonlijk zou ik dan toch zorgen dat ik 50 euro bij kon leggen, en deze kopen: http://www.computer-land.nl/index.php?page=beschrijving&prodid=4336&back=listall

  Een studiegenoot van me heeft hem, en ik moet zeggen, het is een lekker vlot dingetje. Heeft wat minder rekentkracht dan mijn ASUS met P-M 1,8GHz, minder geheugen(helft), maar dit is met dagelijks gebruik zeker niet te merken hoor.
 • Tja, haar budget ligt toch vast. Max. 600 euro dus :(
  Ik hoorde dat Acer Travelmate waarschijnlijk wel goed is, nu zie ik bij 4Launch TravelMate 2492WLC.
  What do you think?
  Is ongeveer hetzelfde als de NEC, maar af te halen in de buurt en een beter merk…
 • Ik zoek zelf ook al een tijd naar een laptop in ongeveer die prijsklasse en zag gisteren bij de dixons een leuke Compaq voor 599 euro. Misschien een goed alternatief?
 • dan vind ik die compaq beter dan de acer. Heeft 1GB RAM en een 80GB harddisk voor 699!!
 • [quote:492278066f="tinus89"]dan vind ik die compaq beter dan de acer. Heeft 1GB RAM en een 80GB harddisk voor 699!![/quote:492278066f]

  Sterker nog: de compaq is dus 599.
 • NEC en Packard Bell (Packard hell schreef Gerben, maar ja, de H zit net boven de B) zijn twee handen op een buik. Ik kom op mijn PB laptop op verschillende plaatsen de NEC naam tegen.
  Ik weet niet of er een PB is van <600 Euro maar kijken op de site kost niets: www.packardbell.nl Voordeel vind ik dat van alle typen de drivers zijn te vinden op de site en dat ze een forum hebben. Dat hebben lang niet alle "betere" merken.
  Ben best tevreden tot nu toe (1 jaar oud) behalve over de batterij, ging na 3 maanden al defect. Dat schijnt gewoon te zijn bij PB. Nieuwe kostte 130 Euro.
  perloc
  P.s. 600 Euro is wel een bodem prijs….
 • Die Compaq ziet er qua specs heel goed uit voor die prijs! Thanks, denk dat dat hem wordt. Op zich zul je toch geen echte miskoop kunnen doen, denk ik. Ik bedoel, hun basisfuncties moeten ze toch gewoon uitvoeren? Het enige waar ik nog mee zit, is de duur van de accuwerking. Drie uur gemiddeld denk ik? Dat zal toch niet te veel schelen bij de verschillende merken?
 • deze komt van kieskeurig:

  http://www.kieskeurig.nl/product/E7D2B04BF9BA0ECEC12571420035C662.htm is wel iets over budget… kijk maar even… misschien is kieskeurig ook handig om op te kijken

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.