Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

nieuwe game computer

Anoniem
cyberstorm
4 antwoorden
 • Ik ben van plan om een nieuwe gamecomputer aanteschaffen. Ik wil de gamecomputer van Tweakers.net Best Buy Guide: editie september 2006.

  Alleen ik zit te twisten of ik beter kan wachten totdat Windows Vista uitkomt met direct x 10.

  Want ik ben bang dat als ik straks een dure videokaart aanschaf en direct x tien niet kan gebruiken… weet iemand hier meer over wil het graag weten.

  Groet wernt
 • Ze komen straks ook denk ik met vouchers voor Vista. Hier kan je ook op wachten. Hoef je straks niet twee besturingssystemen te kopen.
 • mijn vraag is meer of ik straks gebruik kan maken van direct x 10 als ik nu een videokaart koop! :)
 • Als het kan, zou ik het nog even uitzingen met je oude systeem. Vaak loont het ook nog om je oude systeem een kleine (lees: goedkope) upgrade te geven, zodat je nog redelijk kunt gamen totdat DirectX 10 er echt is (en ook betaalbaar is).

  Dus als je dat een idee vindt, dan zou ik je adviseren hier even je huidige config neer te zetten (m.n. CPU, geheugen, videokaart, voeding), de games die je graag speelt of wilt spelen en de resolutie waarop je wilt spelen (en evt. het detailniveau).

  Vaak kun je met alleen een andere videokaart, een redelijke hoeveelheid intern geheugen en evt. een zwaardere voeding met een wat ouder systeem nog heel redelijk gamen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.