Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

[Laptop/Notebook] Defecte Targa Visionary 811

Anoniem
Vandread
15 antwoorden
 • Hoi !

  Ik ben toen ik mn kamer aan het opruimen was de volgende de laptop tegengekomen ( Erg he, gewoon een laptop op je kamer hebben rondzwerven)

  Targa Visionary 811

  AMD64 Mobile 2800+
  ATi Radeon Mobility 9700 128MB
  512MB PC2700 DDR (1 slot vrij om nog een reepje bij te kunne prikken)
  60GB 4500 RPM HDD (Toshiba)
  Toshiba DVD+-RW (4x, 2.4x, 16x)
  15,4" WXGA
  Wifi 802.11b+g Mini-PCI
  4 in 1 card reader
  4x USB 2.0 porten
  1x Firewire 400 port
  1x 10/100Mbit Netwerkkaart
  1x v90 Modem
  1x 32bit PCMCIA slot
  1x TV-out

  Echter is hij defect, er heeft namelijk meer dan een jaar geleden een poes/kat midden op het toetsenboard zijn kleine behoefte gedaan (toen de laptop aanstond!) en daarna deed hij niets meer.

  Als ik hem in het stopcontact steek dan gaat het lampje van laden netjes branden en ook dat de stekker is ingestoken.
  Echter als ik op de aanknop druk dan gaan alle lampjes uit en dan gaat het voedingslampje op de voeding zelf ook aan en uit en hoor je de hele tijd ZZ..ZZ..ZZ..ZZ.

  Voor de rest ziet de laptop er toppie uit, alleen jammer dat het XP Serienummer weg is.. (sticker eraf gereten)

  Zou ie nog repareerbaar zijn denken jullie ? Of zal ik hem op eBay verkopen als kapot ?

  Thanks

  Freek
 • als een van de onderdelen nog goed werkt, kan je misschien meer geld krijgen als je ze apart verkoopt. als iemand een kapotte laptop koopt is het voor de onderdelen die het doen, niet om lekker mee te gamen ;) dus misschien kan je kijken wat het nog doet in een andere laptop. hdd, geheugen, de duurdere dingen.
 • Tja dan moet ik wel weten wát er nog werkt ;)
 • hmm… daarom moet je kijken wat het nog doet in een andere laptop ;) maar als je kat ahum zijn behoefte erop heeft gedaan, is er misschien iets geeligs uitgeslagen? (A) lol :P
 • Ik bouw liever niet het geheugen van die laptop in mijn werkende laptop in, anders zit ik misschien dalijk met 2 kapotte laptops :lol:

  Gelukkig was het niet mijn kat (ik heb geen huisdieren(meer)) anders was ie er niet meer ;) Ik heb deze laptop 1.5 jaar terug gekregen (ik schrijf alles netjes op) van een kennis van mij die hem weg mieteren wou.

  Ja alles zal wel geelig zijn uitgeslagen maar ik open hem morgen of volgende week wel met mn pa erbij… zal wel behoorlijk stinken ?

  Freek
 • Wat zal het zijn …de kat of gekregen…wie houd hier wie voor de gek.
  Kapotte Laptop verkopen op Ebay ? Mag altijd proberen, mogelijk zijn er wel gekken die daar geld aan geven.. :lol:
 • Ik houd hier niemand voor de gek, er heeft een kat midden op het toetsenboard zn behoefte gedaan en daarna heb ik hem gekregen omdattie hem wilde weggooien.

  Dus.
 • Daarna effe onder de kraan gehouden om af te spoelen maar hij kon niet tegen waterkoeling :lol:
 • Kattepis is bij mijn weten erg agressief. Een kennis van mij, electromonteur, heeft al vele malen dergelijke apparaten onder handen gehad. Is meestal heel weinig meer aan te doen.
 • maar degene die een onderdeel koopt hoeft niet te weten dat je kat een ongelukje heeft gehad ;) als iets het nog gewoon doet, zeg je dat het beeldscherm kapot is ofzo. maar je moet het zelf weten ;)
 • @Gerben: Oké dan, heb een request op martkplaats gezet voor het onderstuk ervan.. van 2 1tje maken.

  @Aaponline: Dat is niet erg netjes toch ;) En het scherm doet het juist wel nog, hdd trouwens ook nog.. ik hoef alleen een ander onderstuk…

  Freek
 • [quote:90378d298f]maar degene die een onderdeel koopt hoeft niet te weten dat je kat een ongelukje heeft gehad als iets het nog gewoon doet, zeg je dat het beeldscherm kapot is ofzo. maar je moet het zelf weten [/quote:90378d298f]Dat noem ik dus bedriegers die niet waard zijn dat ze nog mogen leven ! :evil:
 • Er zijn reparatie-centra in Nederland. Dat weet ik zeker, maar waar?
  (Ik woon al bijna 20 jaar in het buitenland) Misschien toch de moeite waard, gezien de data van die computer? Je zou een taxatie kunnen laten maken…
  perloc
 • [quote:8682f10f48="Alicante"]Dat noem ik dus bedriegers die niet waard zijn dat ze nog mogen leven ! :evil:[/quote:8682f10f48]

  dat zeg jij, ik vind het gewoon creatief ;) nee maar wat maakt het uit als je dat er niet bij zegt? maar als je dat vind… moet jij weten. oke niet erg netjes maar als hij het gewoon doet, zou ik hem ook wel kopen. Wat is daar nou mis aan? Sirieus, ook al het een koe eroverheen gescheten, als hij het doet (en niet stinkt:P) dan maakt het voor mij niks uit hoor. Misschien die watjes of verloren zieltjes die dat erg vinden maargoed..Een beetje overdreven.
 • Hoi !

  De data is niet belangrijk, was een huis tuin en keuken pc.

  Ik wil even weten welke stekker het scherm heeft, heb targa gemaild, ik wil die kattepis niet ruiken.

  Doei

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.