Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muismat

Anoniem
Aaponline
9 antwoorden
 • hallo , ik wil naar netgamez :D (lekker dichtbij) maar heb geen muismat. Daar moet je waarschijnlijk op gare tafels spelen dus heb ik er wel 1 nodig. Dus de vraag is :wat is een goeie muismat?
  (btw mijn muis een logitech mx518)
 • Wat dacht je van een gewoon wit A4`tje?
 • Als je niet al te veel wilt uitgeven, neem dan een harde fellowes muismat. Is wel te krijgen bij V&D. Wil je wat meer uitgeven, dan kun je bijvoorbeeld een razer exactmat halen bij de mediamarkt.
 • [quote:95f24ea46f="Alipapa"]Wat dacht je van een gewoon wit A4`tje?[/quote:95f24ea46f]
  Kan misshien aan mij liggen maar bij bij kreukeld het bladje altijd en dan speel dat niet echt lekker :lol:. @ gerben als ik bij azerty kijk dan zijn er 2 Razer eXactMat en hoe duur zou hij bij mediamarkt zijn ?
 • wij hebben wel 10 muizmatten liggen, misschien kan je er een lenen van je buren ofzo. We kregen ze bij de computer of bij een auto-keurins check ofzo.
 • Ik meen dat ie 25 of 30 euro was. Dat fellowes ding kost €6,99. Je kunt ook ergens zo'n reclameding zien te krijgen, van zwart rubber met een kunststof toplaagje.
 • Hoi,

  Misschien is er iemand van je kennissen in bezit van zo`n plastificeer apparaat!
  Ik gebruik alleen nog maar A4`tjes die geplastificeerd zijn, en je hoeft niet per se 80 grams papier te nemen, dikker kan ook. en als je een draadloze muis gebruikt , neem dan een witte kleur of in elk geval een egale kleur! voor het papier !!
 • @ aap online. Ik heb thuis nog tig van die bartsmit matten liggen die ik vroeger met kinderfeestjes kreeg. Maar die spiegelen heel erg dus daar kan je niet egt op gamen en de achterkant is veel te stroef :wink:. Ik koop wel zo'n razer eXactMat.
 • Ik doe het altijd met een A4tje. Maar ook een stuk bruin pakpapier werkt lekker, als het niet te ruw in tenminste. of van dar gekleurde dikke papier bij de boekhandel! En die matjes zijn vaak te klein, zit je te pielen net op het randje. Pakpapier kun de lekker groot maken. En dat is altijd goedkoper dan de goedkoopste mat.
  Nu komen er reactie's dat een gratis matje nog goedkoper is. Wedden?
  perloc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.