Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Samsung ML 1610 laserprinter onder vista

Anoniem
hans loois
2 antwoorden
  • Heeft iemand al de Samsung ML-1610 laserprinter onder vista rc1 aan de praat?
    Bij mij werken de Xp drivers niet en samsung heeft vooralsnog geen oplossing.
    Hetzelfde geldt voor de agfasnapscan e20 en een tangtop USB share-switch(op de site van Tangtop zijn uberhaupt geen drivers te vinden :-? ).

    Iemand suggesties?
  • [quote:acce180543="hans loois"]Heeft iemand al de Samsung ML-1610 laserprinter onder vista rc1 aan de praat? Bij mij werken de Xp drivers niet en samsung heeft vooralsnog geen oplossing. [/quote:acce180543] had je dan geprobeerd de drivers van Samsungs site proberen te installeren? Gaat het overigens om de 32- of 64 bit Vista? Werd er toen je de printer inplugde met Vista al actief in system tray aangegeven dat er hardware gevonden was? Ik heb hier een andere printer. Een HP PSC750xi. Als ik die inplug op een pc met Vista actief, dan wordt deze wel gevonden en geïnstalleerd. Via Control panel > Printer heb ik een test pagina kunnen printen.

    Wordt er over jouw printer dan niets getoond in Device Manager? Ik zie hier in Vista Control panel > Printer > Add printer > Manufactor Samsung, dat jouw type Samsung printer niet in het lijstje van printers staat. Dus dat zou een reden kunnen zijn waarom die niet werkt. Tenzij jouw printer met een van de andere type Samsung printers werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.