Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

firewire

5 antwoorden
  • ik ben op zoek om [url=http://users.telenet.be/dvd-corner/1394.jpg]deze kabel[/url] aan te sluiten op [url=http://users.telenet.be/dvd-corner/1394pci.jpg]deze poort.[/url] mijn moederbord beschikt niet over firewire, maar de case wel en aangezien er op mijn PCI kaartjen er eentje over is, ... :)
  • je wil die op je pci-kaartje intern naar voren doorlussen? Onthoud dan wel dat de kabel die je liet zien zal passen op de case, maar niet op het PCI-kaartje.
  • [quote:7b2ffecad1="tinus89"]je wil die op je pci-kaartje intern naar voren doorlussen? Onthoud dan wel dat de kabel die je liet zien zal passen op de case, maar niet op het PCI-kaartje.[/quote:7b2ffecad1] die kabel zit reeds in mijn case, ik zoek een kabel om da ene uiteinde te verbinden met een gewone interne poort.
  • [url=http://www.worldofcables.com/store/viewItem.asp?idProduct=1897#]Deze[/url]lijkt er op; maar is et volgens mij net niet. Je kunt deze wel bestellen; dan kun je hem zelf veranderen. Je ziet daar de kleurencodes op de kabel zitten; zodat je zelf wat kunt solderen, zodat het wel op je kast werkt.
  • Kijk hier eens http://www.frontx.com/ http://www.watson.nl/menu/frame.html?/OND_DEEL/kabels.html

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.