Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop toetsenbord stuk, USB werkt niet.

Anoniem
derkdejong
2 antwoorden
 • Hoi,

  Even terug waar het allemaal begon:
  Ongeveer 2 manden geleden had ik een vriendin op bezoek die even achter mijn laptop wilde. Geen probleem, totdat ze zich omdraaide en bier over mijn toetsenbord goot.
  Niets aan de hand, gewoon stekkers los, toetsenbord los, bier weggieten, laten drogen en weer werken. Nouja, enigszins redelijk. Sommige toetsen moest je vaker indrukken om een letter op je scherm te krijgen, maar het went.

  Afgelopen vrijdag (13) was ik bezig de binnenkant van de laptop stofvrij te krijgen, dus ik dacht: dat toetsenbord mag eens schoon.
  Hup, ding los, in een bakkie sop en drogen.
  Aangesloten en de helft van de toetsen deden het niet.

  Geen probleem, USB-toetsenbord gekocht aangesloten, door de BIOS heen tot aan de WinXP logon. Toen deed mijn nieuwe USB toetsenbord het niet meer.

  Ik heb hier en daar via Google al verschillende incidenten gelzen dat mensen niet voorbij het inlog-scherm van windows komen sinds een laatste update.

  Weet hier iemand iets meer van, wat kan ik er aan doen (maandag kan ik pas een nieuw toetsenbord voor mijn laptop regelen).
  Ik heb hier mijn WinXP installatie cd's niet bij me, heb wel een pc met internet tot mijn beschikking, dus ik kan evt iets branden.

  Iemand?
 • Ik ben tot de conclusie gekomen dat het wellicht aan mijn drivers ligt.
  Recovery console kan ik namelijk gewoon opstarten endaar werkt mijn USB toetsenbord wel.

  Wie kan mij uitleggen hoe ik de drivers (voor toetsenbord) kan verwijderen via de RC?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.