Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

beste gamemuis voor linkshandigen

Anoniem
Drewster
8 antwoorden
 • Ik ben toe aan een nieuwe muis.

  Ik wil hem graag bedraad hebben en hij moet geschikt zijn voor linkshandigen. Bij voorkeur dus neutraal (ipv links/rechts gevormd), want we hebben hier ook rechtshandigen in huis.

  Ik zit te denken aan de logitech
  -MX518 Optical mouse
  -G3 lasermouse
  -G5 lassermouse


  Heeft iemand ervaring hiermee en specifiek iemand die hem dan linkshandig gebruikt?
 • G5 en MX518 zijn rechtshandig en naar mijn idee niet bruikbaar voor jou. De G3 is symmetrisch. Microsoft heeft ook diverse symmetrische muizen. Bijvoorbeeld intellimouse explorer 3. Razer muizen zijn dacht allemaal symmetrisch, en ook goede game muizen.

  Edit: de eerste G3 moest inderdaad G5 zijn.
 • [quote:8c7ea548da="gerben"]G3 en MX518 zijn rechtshandig en naar mijn idee niet bruikbaar voor jou. De G3 is symmetrisch. Microsoft heeft ook diverse symmetrische muizen. Bijvoorbeeld intellimouse explorer 3. Razer muizen zijn dacht allemaal symmetrisch, en ook goede game muizen.[/quote:8c7ea548da]

  Je bedoelt dat de G5 rechtshandig is ;)

  Zou een Razer geen goed alternatief zijn?
 • De meeste linkshandigen die ik ken, muizen gewoon met rechts, dan zijn die logitechs dus gewoon bruikbaar. De Razers zijn idd symmetrisch:
  "Copperhead"
 • He, die razor muizen kende ik nog niet.
  Ze zien er wel heel mooi uit!

  Zijn ze kwalitatief net zo goed als logitech?
  Zo ja, dan wordt het een "tempest blue" XD
 • [quote:1bfc0b101a="Anskill"]He, die razor muizen kende ik nog niet.
  Ze zien er wel heel mooi uit!

  Zijn ze kwalitatief net zo goed als logitech?
  Zo ja, dan wordt het een "tempest blue" XD[/quote:1bfc0b101a]

  Er zijn wel verschillen tussen de 2, de Razor is echt gemaakt om mee te gamen, de Logitech is voor zowel gebruik in windows als voor gaming gemaakt.

  Verglijk het een beetje met een Ferrari en Mercedes AMG, beide zijn ongelofelijk goed, maar de Ferrari is niet echt praktisch voor gewoon gebruik, de AMG is dat wel. De AMG zou hier als de Logitech muis gezien kunnen worden waar de Ferrari als de Razor gezien zou kunnen worden.

  Kortom: een razor is een goed alternatief, maar als je een zusje van 8 hebt die er Freddy Vis mee wil spelen raad ik het je af….

  Misschien dat de MX310 (mocht je deze nog kunnen vinden) een alternatief is?
 • hmm,

  Ik snap de vergelijking, maar kan me niet zo goed voorstellen, wat lastig zal zijn met een razor muis, als ik gewoon wil surfen.
  Ik heb geen zusje van 8 meer. Allemaal 15+ hier.
  Op welk gebied zou het dan lastiger worden met surfen, als het een razor zou worden.

  ik wil er inderdaad mee gamen, maar er zal ook zeker mee gesurfd worden. Elke keer de muis omwisselen, lijkt me ook niet handig.
 • [quote:cbbbdacbac="Anskill"]hmm,

  Ik snap de vergelijking, maar kan me niet zo goed voorstellen, wat lastig zal zijn met een razor muis, als ik gewoon wil surfen.
  Ik heb geen zusje van 8 meer. Allemaal 15+ hier.
  Op welk gebied zou het dan lastiger worden met surfen, als het een razor zou worden.

  ik wil er inderdaad mee gamen, maar er zal ook zeker mee gesurfd worden. Elke keer de muis omwisselen, lijkt me ook niet handig.[/quote:cbbbdacbac]

  Razor muis is heel gevoelig (de knoppen dan), zelfs bij de lichtste aanslag op de muisknoppen gebeurt er al wat. Dit is vrij storend in Windows (zo concludeerde ik bij een vriend)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.