Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

mp3/mediaspeler word niet herkend als MTP device

Anoniem
None
3 antwoorden
 • hallo

  ik heb een Sandisk Sansa E250. wanneer ik deze aansluit op mijn laptop in MSC-mode is er niets aan de hand en word mijn mp3-speler herkend als Verwisselbare schijf.

  Maar wanneer ik hem in de MTP-mode zet, zegt mijn laptop (winxp sp2 wmp10) dat er nieuwe hw is gevonden en zegt dat dit een MTP device is. wanneer windows poogt de stuurprogramma's te installeeren krijg ik de volgende foutmelding:


  Ik heb ook al het Media Transfer Protocol Porting Kit van de microsoft site gedownload en geinstalleerd maar dit geeft ook geen resultaat.

  Wie helpt mij aan een oplossing?
 • Windows heeft waarschijnlijk niet de juiste drivers om het apparaat aan te kunnen sturen. Zoek eens op de website van Sandisk of hier drivers staan voor u MP3 speler. Installeer deze. Waarschijnlijk is het probleem dan opgelost. Het kan ook zijn dat u een cd met drivers heeft. Maar het is beter om ze van de website te halen, want deze drivers zijn het meest up-to-date. U kunt ook zoeken op Google of een andere zoekmachine. Typ hier de naam van u mp3 speler met de toevoeging driver.

  Mvg,

  [b:b8bd090aec]
 • De sandisk site heeft geen windows drivers, hij zou gewoon moeten werke. Je kan kijken of hij een firmware update nodig heeft, dat zou het misschien kunnen oplossen.

  In de fout staat: "De opgegeven service is geen geinstaleerde service." Dat vindt ik een beetje een vreemde fout, als het een driver probleem was krijg je meer een soort "er konden geen geschikte drivers worden gevonden" vermelding…Ik zou bijna denken dat er een windows service uitgeschakeld staat. Ik heb daar niet echt ervaring mee maar in msconfig is er een tabje voor services, je kan kijken of er daar een uitgevinkt is….anders zou ik het ook niet weten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.