Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

recensie mp3-spelers: iPod, Creative, Philips

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Op dit moment ben ik bezig met een recensie van drie mp3-spelers: de iPod nano (2e generatie), Philips SA9200 en Creative Zen V Plus.

  Ik zou voor dit artikel graag van jullie willen weten voor welke mp3-speler uit dit rijtje je hebt gekozen (of zou kiezen), en waarom. Wat maakt de een beter dan de ander? Is de speler alles wat je ervan had verwacht, of juist niet? Wat zijn de positieve en negatieve punten van deze spelers?

  [img:76ac593bdd]http://i58.photobucket.com/albums/g277/studentenkrant2/mp3spelers.jpg[/img:76ac593bdd]

  PS. Elke reactie maakt kans om in het artikel te worden opgenomen :)
 • Het liefst de Creative omdat je er ook MPEG4 films mee kunt afspelen en met de iPod Nano en de Philips niet.
 • De Creative, mooier design, meer functies (o.a. FM radio) en betere geluidskwaliteit. Het scherm is groter. Tevens is hij goedkoper dan de andere twee modellen.

  Klein nadeel van de Creative is de bedieningsjoystick, hierover was men niet positief las ik.
 • Bedankt voor de reacties.

  Het scherm van de Creative is ietsje breder dan de andere, maar ook kleiner (scheelt millimeters). Maar, wil je echt films kijken op een scherm met het formaat van een postzegel?
 • Als tevreden gebruiker van een Creative Zen Micro Photo, zou ik ook weer voor een Creative kiezen. Zeker het feit dat deze spelers een fm-radio hebben, is voor mij een groot pluspunt.
 • Ik zou ook voor de Creative gaan. Me zusje heeft hem ook en hij is handig en mooi. Ipod zou ik nooit kopen omdat iedereen er 1 heeft. Met de Philips heb ik geen ervaring.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.