Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Webwinkel

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Hoi mensen,

  Ik kon niet echt een goede category vinden dus heb hem maar hier onder Hardware > anders geplaatst.

  Mijn vraag is; Hardwaretotaal.nl heeft iemand met hun ervaring. Ik heb al op tweakers gekeken maar misschien heeft iemand op dit forum ook nog wel ervaring met de shop.

  Alvast bedankt!

  Groeten,

  Robert
 • Aangezien er zoveel slechte ervaringen zijn met HardwareTotaal, zou ik deze shop gewoon vermijden.
  http://tweakers.net/shopsurvey/6728

  Ik heb zelf geen ervaringen met deze webshop, maar wel prima ervaringen met 4Launch, Cool-Prices, Azerty, PCZaak en iComputers.

  Bij deze shops wordt altijd snel, vriendelijk en correct gereageerd op vragen via telefoon of e-mail. En aangezien jij wel van veel vragen houdt, zou ik dus als ik jou was geen risico nemen met het zeer slecht bereikbare HardwareTotaal, want zoveel goedkoper zijn ze nou ook weer niet.
 • Bij Hardwaretotaal.nl zijn de negatieve reacties ook vrij consequent, dus mits je niet vlak in de buurt woont en (bij wijze van spreken) op de toonbank kan slaan, dan zou ik er niet zo snel wat gaan kopen.
 • Afhalen is bij deze shop ook nog een verhaal apart. Alleen op vrijdag tussen 17:00 en 18:00 en dan rekenen ze ook nog eens afhaalkosten.

  Er valt dus weinig op de toonbank te slaan, het betreft namelijk gewoon een priveadres en geen winkel waar kan worden afgehaald.
 • Ja ik woon dus wel in Soest maar het is inderdaad een prive adres. Het is in een woonwijk met drive-in woningen :-? .

  Maar ik denk nu voor "4Launch" te gaan. Die is toch goed?
 • www.azerty.nl of www.alternate.nl doen het altijd goed…
 • [quote:a17f23ce9c="Moist.Sun-Tzu"]www.azerty.nl of www.alternate.nl doen het altijd goed…[/quote:a17f23ce9c]

  Bij Alternate heb ik in het verleden ook vaak besteld. is idd een goede shop en je kunt daar gewoon langs. Maar die ligt wel een beetje verweg. 4Launch is voor mij beter bereikbaar. Denk dat ik voor die ga daarom.

  Hartstikke bedankt mensen!!

  Groeten,

  Robert
  Soest
 • De service van dozenschuiver Alternate vind ik ook niet altijd je-van-het. En zo goedkoop zijn ze ook weer niet. 4Launch is overigens een prima keuze.
 • 4Launch is een goede keuze! Bekwame mensen, opgestart door twee ex-TU-ers (Technische Universiteit Eindhoven).

  Eindhoven vind ik overigens niet zo dicht bij Soest liggen? Ik bedoel, in de buurt van Utrecht heb je toch wel alternatieven?
 • Eind juni van dit jaar ben ik zo dom geweest spullen te bestellen bij HardwareTotaal.nl zonder eerst even de shopsurvey op tweakers.net te bekijken.

  Onderdeel van de bestelling was een 2.5" harddisk die helaas bij ontvangst niet bleek te werken (doa). Contact opgenomen met HardwareTotaal.nl en de harddisk teruggestuurd. 5/7/2006 is de harddisk door hardwaretotaal.nl ontvangen.

  Tussentijds meerdere malen contact gehad met hardwaretotaal, maar de shop verschuilt zich achter Hitachi (de fabrikant). Daar ben ik uiteindelijk niet mee akkoord gegaan en na anderhalve maand heb ik HT in gebreke gesteld en ze drie weken de tijd gegeven alsnog te leveren. Uiteraard hebben ze dat niet gedaan waarna ik de koop heb ontbonden op basis van artikel 21-22 BW7. De vordering die daardoor begin september is ontstaan hebben ze uiteraard ook niet voldaan (vooralsnog ook niet na inschakeling van een incassobureau).

  Inmiddels is het 30 oktober en heb ik nog steeds niet mijn geld of een werkende harddisk mogen ontvangen.

  Kortom: !!! koop nooit iets bij hardwaretotaal, het zijn m.i. oplichters !!!
 • Heb er wel een keer wat besteld, ging opzich prima, levertijd viel ook mee. Het waren geen dure spullen of spul wat echt kapot kan gaan en dan lang op zich laat wachten (netwerk kaartje en een s-ata kaartje). Ze waren er het goedkoopste mee. Echter als ik zie wat ze voor de rest aan service leveren (of juist niet :P) zou ik ergens anders kijken. Kijk gewoon naar de beoordeling in de shopsurvey en lees in ieder geval de laatste 5 surveys door, dan krijg je al een aardig beeld van een shop.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.