Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Inverters

Anoniem
vanhetbruggetje
4 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb het hele net al afgezocht naar een AMBIT T51i049 interter voor mijn HP Omnibook XT1500ic, maar ik kan het niet vinden. Alleen op ebay maar daar heb ik nog niet echt ervaring mee, maar ik zou graag willen weten of jullie ideeen hebben waar ik aan een inverter kan komen? Op de HP site kan ik ze ook niet aanvragen omdat ze "te oud" zijn en op marktplaats heb ik ook geen tweedehands kunnen vinden.

  En ik weet geen eens of het wel 100% aan de inverter licht, waarschijnlijk wel omdat ik nog wel beeld heb (donker) backlight doet het niet, en ik heb gelezen dat het waarschijnlijk aan de inverter licht.

  Ik hoop dat iemand een oplossing heeft, anders moet ik een heel nieuw scherm in me laptop laten zetten :(

  mvg Rogier Verbrugge
 • Met zo weinig kennis van zaken wil je een ge-integreerd stuk electronica gaan vervangen? Mijn advies: niet doen. Vervang je complete scherm of beter nog: laat dat door een reparateur doen. Dan heb je nl nog garantie ook…
 • helemaal mee eens:
  "Een mens die zijn beperkingen kent is sterker dan een leger".


  (Julius C.)
 • ik weet er wel wat van af, ik ken me laptop aardig goed, vaak uit elkaar gehaald. ik heb de inverter nu ook uit me laptop en me laptop aangesloten op een crt scherm. En zo kan ik er wel op werken.

  Dus ik denk dat het wel moet lukken, alleen weet ik gewoon niet waar ik die inverters kan krijgen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.