Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer opeens onzettend traag!!

Anoniem
tutje
6 antwoorden
 • Allereerst: ik heb van alles al geprobeerd:
  virusscanner erdoorheen, adaware, regcleaner, ccleaner, systeemopruiming. Overbodige dingen heb ik weggehaald. Videokaart en grafische kaart zijn geupdated. En van Windows was niks meer om te updaten, is al uptodate.

  Mijn computer is altijd snel met opstarten en werken. Tot eergisteren, toen heb ik een dvd in mijn computer gezet, een gebrande dvd met wat bestanden erop die ik moest overnemen. Maar voor het eerst herkende mijn computer niet dat er een dvd in zat en de dvd bleef maar draaien in mijn dvd driver.

  Sindsdien is mijn pc zo TRAAG geworden! Ik snap niet hoe dat kan? Ik kan niet eens normaal werken erin, voor alles moet het lang nadenken. Ook met opstarten is het veel te lang dan normaal. Please help want ik wordt er een beetje gek van. Ik kan niet eens internet opstarten zonder 5 minuten te wachten. Alles begint gelijk vast te zitten enzo.

  Waaraan zou dit liggen? Mijn computer heeft nog zat ruimte over dus ik snap het echt niet. Ik ga nu defragmenteren maar ik ben bang dat dat niks uithaalt want het was pas gedefragmenteerd. Weet iemand misschien een oplossing????


  :cry:
 • Ik heb geen idee of het helpt maar probeer eens een systeemherstel!

  R.
 • Test je harddisk eens. http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287
 • [quote:efe5492317="tutje"]Mijn computer is altijd snel met opstarten en werken. Tot eergisteren, toen heb ik een dvd in mijn computer gezet, een gebrande dvd met wat bestanden erop die ik moest overnemen. Maar voor het eerst herkende mijn computer niet dat er een dvd in zat en de dvd bleef maar draaien in mijn dvd driver.[/quote:efe5492317]Zet de PC eens uit, ontkoppel de DVD-drive die kuren vertoonde (IDE kabel eruit) en start opnieuw op. Nog steeds een trage PC dan?
 • ik zal jullie tips uitproberen. ik heb net systeemherstel gedaan en het lijkt er op dat het wat sneller werkt maar moet nog even zien of dat ook echt zo is.
 • Heb dit ook een keer gehad. Kijk eens in je windows taakbeheer en bij processen, Bij mij was een fout in de mediaplayer, die gebruikte 99% van mn processor. Als ik die uitklikte deed alles weer normaal. De fout van mediaplayer kwam door het updaten van mn videokaart. Oude drivers er weer in en heb geen last meer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.