Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

probleem bij lite on cdr

Anoniem
gerwin01
6 antwoorden
 • hoi,

  heb een probleem met de cdr in mijn computer, heb alles overgezet in een nieuwe kast, alles werkt behalve cdr. als ik ga kijken bij apparaatbeheer geeft hij aan apparaat werkt correct, als ik ga kijken bij computerbeheer zegt hij dat hij D: heeft als cdr station maar komt geen lite on naar voren, het lijkt alsof de cdr onder de c schijf hangt, heeft verder geen vrij volume?? hoe dit probleem te verhelpen. hij gaat wel open en dicht maar dat was het.

  alvast bedankt
 • het lijkt een open deur: controleer (liefst m.b.v. een andere) de juiste aansluiting van de kabels.
  en het is toch niet zo dat je een fout hebt gemaakt met de jumpering?
 • heb nog even gekeken, de cdr staat onder de slave, dus de jumpering is het niet, op de platte kabel staat op waar hij ingestoken moet worden en dan heb je het kleine witte stekkertje die zit er ook in, HELP!!!
 • toch maar even vertellen wat je er precies aan schijven in hebt hangen, en hoe ze (moeten) zitten.
  zonder die info blijft het koffiedik op afstand…
 • hoi,

  heb er alleen een harde schijf, maxtor aanhangen en dan uiteraard de lite on. heb inmiddels al een aparte snoer aangesloten direct op het moederbord voor beide apparaten maar ook dit helpt niet. wordt er gestoord van. moet de cdr een aparte partitie hebben? ik begrijp het echt niet, hij pikt hem op maar leest niets, als ik er een andere dvd speler eraan hang heb ik hetzelfde probleem?

  groeten
 • Zie je het ding wel verschijnen bij de bios schermen bij het opstarten? Dus vóór windows verschijnt. Zonodig even op de pause knop drukken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.