Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Compleet systeem samenstellen en laten bouwen in Midden-NL?

Anoniem
Marfie
5 antwoorden
 • Ik wil een compleet nieuwe computer kopen (onderdelen uitzoeken en laten assembleren). Ik heb her en der gezocht en mijn probleem is dat er maar weinig webwinkels zijn die alles leveren wat ik wil hebben. Een van de zaken die wel veel heeft is Azerty. Alleen… ik zou liever een (web)winkel in de buurt hebben. Da's veel makkelijker als er wat fout gaat en zo. Maar die winkel moet wel alles hebben wat ik wil.

  Kent iemand een zaak (web of niet) rond Soest/Hilversum die een groot assortiment heeft? Ik betaal liever wat meer voor service in de buurt dan dat ik kom te zitten met verzenden en wachttijden van dagen…

  Ik zou natuurlijk ook alles zelf kunnen assembleren (en alles her en der bestellen) maar m'n laatste zelfgebouwde computer stamt uit 1999 of zo en ik ben bang dat er her en der toch wat veranderd is. Bovendien weet ik nog dat ik het toen doodeng vond dat een bepaald onderdeel niet zou werken en dat ik dan niet zou weten welk onderdeel dat zou zijn en bij welke winkel ik dus moest gaan klagen. ;) Daarnaast wordt dit een veel duurder systeem dus dan wordt het nog enger. ;)
 • Niemand…?
 • voor overzicht kun je kijken op www.tweakers.net/shopsurvey vul hilversum of soest o.i.d. in
 • Bedankt voor de tip! Alleen wordt ik daar niet vrolijk van… Het lijkt alsof Azerty echt de enige is die heeft wat ik wil… Ik heb al diverse andere zaken bekenen maar het is allemaal kommer en kwel… Is Azerty soms de grootste van Nederland?

  Iemand enig idee of Azerty toevallig op de HCC staat? Er schijnen daar maar liefst drie winkels vertegenwoordigd te zijn.. :(
 • [quote:c7ab7a96ea="J van E"] Kent iemand een zaak (web of niet) rond Soest/Hilversum die een groot assortiment heeft? [/quote:c7ab7a96ea] Je zou op deze computerwinkels.verzamelgids kunnen checken, of er zo een (online)winkel is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.