Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Backup op DVD van windowsXP, Office en wat toepassingen

Anoniem
gerben
1 antwoord
 • Van windowsXPHome wil ik na installatie van office2003 en wat toepassingen een backup maken en eventueel op meerdere DVD's zetten.

  De bedoeling is dat bij een calamiteit het systeem met register en deze toepassingen totaal teruggezet kan worden.

  Ik heb op de PC gebruikt Winbackup, KLS Backup, Backup to DVD / CD en Backup Made simple is verwijderd. Ook kom ik ABCBackup tegen en Paragon backup. Norton Ghost 10 geinstalleerd.

  Ik wil de zekerheid dat de registerinstellingen, windows en office 2003 met een aantal andere toepassingen, indien deze worden teruggezet weer op dezelfde manier draaien als na installatie van deze programma's. Wat daarna geinstalleerd is en verloren gaat, is geen probleem.

  Kan iemand aangeven wat een goed backup programma is dat dit mogelijk maakt. Het moet door een "leek" gebruikt kunnen worden.
  Uitgebreidere programma's voor prof. zijn ook interessant.

  Als windowsXP aktief is en een backup programma gaat bestanden kopieren, dan kan het zijn dat bestanden die bezet zijn / in gebruik door windows, niet te kopieren zijn door een programma. Je kan dan ongemerkt bestanden missen, die voor werking van het systeem nodig zijn als je een restore doet. Hoe lossen jullie dat op ?

  De programma's die ik bekijk zijn: Norton Ghost 10, KLS Backup, Paragon Backup en Winbackup. Misschien is er een betere of eenvoudigere kandidaat.

  Tips zijn welkom. Ik wil niet alle programma's uitproberen, maar een programma gebruiken waarbij ik zeker weet dat dit werkt en dat dit mogelijk is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.